Ana SayfaÜnlülerNeslihan Atagül 'ü Kızdıran Soru Ne?

İlgili Postlar

Neslihan Atagül ‘ü Kızdıran Soru Ne?

Neslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu geçtiğimiz gün Karaköy’de görüntülendi. Neslihan Atagül gazetecilerin sorduğu soruya sinirlenerek “Soru sormak için soruyorsunuz” dedi. Detaylar haberimizin devamında….

Neslihan Atagül kimdir?

Neslihan Atagül Fena Kızdı

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu önceki gün Karaköy’de Atagül’ün reklam yüzü olduğu giyim markasının lansmanından çıkarken görüntülendi. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan çift kendilerine sorulan Burak Özçivit sorusuna fena sinirlendi.

Lansman çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kadir Doğulu yeni bir dizi projesinde yer alacağının müjdesini verdi.

Basın mensuplarının Atagül’e “Teklif gelse Burak Özçivit ile birlikte oynar mısınız?” sorusuna oyuncu sinirlenerek şu sözleri söyledi;

“Ne alakası var arkadaşlar? Soru sormak için soru soruyorsunuz, lütfen ya! O kadar kısa bir zamanda bir araya geliyoruz ve sizin sorduğunuz soruya bakın.

Kadir Doğulu’dan Neslihan Atagül Hakkında Çok Özel Açıklama!

Bundan hiç memnun değilim. Üzgünüm ama bu son sorularınız insanı çileden çıkarır. Hiç alakası yokken garip sorular soruyorsunuz.”

İçime Sinmedi

Atagül kendisine yöneltilen  ‘çocuk düşünüyor musunuz’ sorularına, “Evet, ben düşünüyorum. Siz düşünüyor musunuz?” şeklinde yanıt verdi.

Geçen yıl hayatını kaybeden Neslican Tay’ın hayatının beyaz perdeye aktarılacağı ve Tay’ı canlandırması için Neslihan Atagül’e teklif götürüldüğü oyuncunun teklifi reddettiği iddia edilmişti. Oyuncu konu ile ilgili şunları söyledi;

Hayır, yalanlamadık. Öyle bir şey gerçek değil. Yok öyle bir şey, oynamayacağım. Teklif geldi ama içime sinmeyen bir şeyler vardı, onları belirttim profesyonel şekilde. Bu işte kendimi iyi hissetmeyeceğimi, çok da verimli olmayacağımı söylemiştim ama buna rağmen haberler çıkınca garip bir algı yaratılmaya çalışıldığını hissettim burada. Bu işi daha fazla uzatmamak lazım, gerek de yok zaten.

Kadir Doğulu, eşi Atagül’ün rol arkadaşı Burak Özçivit’le öpüşmesinin ardından gerilim yaşamıştı.

Burak Özçivit, Atagül ile sahneleriyle ilgili sorulara, “Kadir arkadaşım. Bizde yanlış olmaz” yanıtını vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler