Ana SayfaKimdirŞifanur Gül Kimdir?

İlgili Postlar

Şifanur Gül Kimdir?

“Sevdim Seni Bir Kere” dizisinin sevilen oyuncusu Şifanur Gül kimdir? Şifanur Gül kaç yaşında? Şifanur Gül dizileri neler? Şifanur Gül aslen nereli? Şifanur Gül hangi burç? Şifanur Gül hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Şifanur Gül Kaç Yaşında? Şifanur Gül Aslen Nereli? Şifanur Gül Hangi Burç?

Şifanur Gül 1 Ocak 1995 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan genç oyuncu Şifanur Gül, Oğlak burcudur.

Şifanur Gül Kimdir?

Şifanur Gül eğitim hayatını Ankara’da tamamlamıştır. Lisedeyken tiyatro eğitimi almaya başlayan Şifanur Gül liseden mevzun olduktan sonra” Ankara Üniversitesi (DTCF) Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Ana Sanat Dalı Bölümü”nü kazanmış ve eğitimini başarı ile tamamlamıştır

İlk dizi oyunculuk deneyimini, 2019 senesinde Star Tv ekranlarında yayınlanan “Sevdim Seni Bir Kere” isimli dizi ile gerçekleştiren Şifanur Gül, bu dizi dışında henüz sinema filmi ve dizi projelerinde yer almamış olsa da, canlandırdığı karakterle başarısını kanıtlamış ve dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Şifanur Gül dizide “Eylül” isimli karakteri canlandırmıştır.

Şifanur Gül Dizileri

2019 – Sevdim Seni Bir Kere

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler