Ana SayfaÜnlülerErkan Petekkaya Domuz Gribi Mi Oldu?

İlgili Postlar

Erkan Petekkaya Domuz Gribi Mi Oldu?

Erkan Petekkaya geçenlerde Nişantaşı’nda magazincilere takıldı. Magazincilerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, sevenlerini de bir hayli üzdü. Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya doktor kontrolünden çıktığını ve kendi ihmalinin sonucu da domuz gribine yakalandığını söyledi.

Setlerdeki yoğun çalışma ortamlarında kendine dikkat etmediği üşüttüğü söyleyen oyuncu, hastalığı ayakta geçirmeye çalışması nedeniyle de hastalığın ilerlediğini söyledi. Hastalığının ilerleyerek ciğerlerine kadar indiğini Petekkaya, tedavi gördükten sonra kısa sürede toparladı.

Mahkemesi Hala Sürüyor!

Erkan Petekkaya rol aldığı birçok dizide tanınıp kısa bir sürede adından söz ettirmeyi başaran oyunculardan birisi. Öyle Bir Geçer Zamanki adlı dizide rol arkadaşı Ayça Bingöl’lün eşi Ali Kaptan rolüyle adından çok söz ettiren oyuncu, uzunca bir süre gündemde yer almıştı.

Beyaz Gelincik gibi başarılı senaryolarda oyunculuğuyla gösterdiği performansı, duruşu ve özel yaşamıyla örnek olan sanatçı iki sezondur Paramparça adlı dizide rol alıyor. Aynı başarı çizgisini yeni projesinde de sürdüren oyuncu. Nurgül Yeşilçay’la başladığı dizide anlaşmazlık yaşayarak Nurgül Yeşilçay’ın diziden ayrılmasına neden olmuştu. Aralarındaki anlaşmazlık mahkemeye kadar taşındı. Ve iki oyuncunun hala mahkemesi devam ediyor.

Paramparça dizisinde de sona yaklaşıldığını ve final yapılacağını söyleyen Erkan Petekkaya diziyle ilgili açıklamalar yaptı. “Dizilerin gidişatı senaristlerin elinde, Paramparça dizisindeki başrol oyuncularının da senaryo gereği tek tek ölmesidir.” Diyerek dizinin durumunu özetleyen oyuncu özellikle Nurgül Yeşilçay hakkındaki soru için ilginç bir yanıt verdi. Nurgül Yeşilçay’ın rol aldığı Muhteşem Yüzyıl Kösem adlı diziyi izleyip izlemediği sorulan oyuncu, “Biz öyle şey yapmıyoruz” yanıtı verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler