Ana SayfaDünyaO Ses Türkiye 2020 Yılbaşı Özel Bölümünde Hangi Ünlüler Yarışacak?

İlgili Postlar

O Ses Türkiye 2020 Yılbaşı Özel Bölümünde Hangi Ünlüler Yarışacak?

Her sene olduğu gibi O Ses Türkiye bu sene de Yılbaşı akşamında izleyicisinin karşısına sürpriz konuklarla çıkacak. Ve işte yeni yıla sayılı günler kala O Ses Türkiye’de yarışacak ünlü isimler belli oldu. Peki “O Ses Türkiye” 2020 Yılbaşı özel bölümünde hangi ünlüler yarışacak? İşte detaylar;

“O Ses Türkiye” Geleneği

2011 senesinden beri farklı kanallarda ekranlara gelen “O Ses Türkiye” yarışması için bildiğiniz üzere son durak TV 8 ekranları olmuştu. Yıllardır izleyicini ekran başına kitleyerek Türkiye’nin en sevilen yarışması olarak tanılan “O Ses Türkiye” her sene yeni yıldı evde geçirecek izleyicilerine özel hazırladığı bölümlerle Yılbaşı neşesine neşe kattığı gibi gelenek bu sene de devam edecek.

İrem Helvacıoğlu O Ses Türkiye Yılbaşı Özel’de Yer Almaktan Niye Vazgeçti?

O Ses Türkiye 2019 İzleyiciye Keyifli Anlar Yaşattı

Geçtiğimiz sene sürpriz konuklarla ve performanslarla izleyicisini kahkaha krizine sokan “O Ses Türkiye” yarışmasında Demet Özdemir, Can Yaman, Bensu Soral, Aslıhan Gürbüz, Caner Cindoruk, Beren Gökyıldız, Aytaç Şaşmaz, Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu, Hazer Amani, Enis Arıkan, Doğu Demirkol, Tarık Ünlüoğlu, Aydemir Akbaş ve Ezgi Eyüboğlu gibi sevilen sahneye çıkmıştı.

O Ses Türkiye 2020 Yılbaşı Özel Bölümünde Hangi Ünlüler Yarışacak?

Acun Ilıcalı‘nın sunuculuğunu yaptığı, Hadise, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Seda Sayan’ın jüriliği ile renklenen “O Ses Türkiye” yarışmasında bu sene Afra Saraçoğlu, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Özge Özpirinçci, Şebnem Bozoklu, Şükrü Özyıldız, Tuvana Türkay, İbrahim Büyükak, Gupse Özay, Bergüzar Korel ile ünlü hakem Fırat Aydınus, Fenerbahçeli futbolcu Max Kruse ve MasterChef jürisi Danilo Zanna yarışacak. “O Ses Türkiye Yılbaşı Özel” 31 Aralık Salı günü saat 20.00’de TV 8 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Acun Ilcalı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler