Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya'dan 1 Milyon TL’lik İmza

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya’dan 1 Milyon TL’lik İmza

Türkiye’nin en önemli oyuncu ve mankenlerinden birisi olan Serenay Sarıkaya’nın yeni bir reklam anlaşması daha yaptığı duyuruldu.

Özellikle dünya genelinde ülkelerde tanınan ünlü isimler ile anlaşma yapan Head&Shoulders’ın Türkiye’deki kadın elçisi olarak tanıtılan Serenay Sarıkaya, bu reklam anlaşması dahilinde 1 milyon TL alacak. Daha önce Türkiye’de pek çok farklı isim de saç markalarıyla yaptığı anlaşmalar ile bu konuda gündeme gelmişti.

Özellikle Bergüzar Korel, Cansu Dere, Aslı Enver ve Elçin Sangu gibi isimler farklı markalar ile yaptığı anlaşmalarla daha yüksek ücretler almış ve sadece saçlarıyla bu anlaşma yapmayı başarmıştı. Listeye eklenen yeni isim Serenay Sarıkaya’nın 1 milyon TL alacak olması da oldukça dikkat çekti.

Saçları Çok Beğeniliyor!

Saçlarıyla pek çok hayranı tarafından oldukça sevilen ve imrenilen Serenay Sarıkaya’nın önümüzdeki günlerde reklam çalışmalarına başlayacağı ve televizyon reklamlarında görüleceği belirtildi. Konu ile ilgili bugün pek çok farklı haber sitesinde ve sosyal medyada tartışmalar yapılırken sadece bir reklam üzerinden 1 milyon TL gibi yüksek bir ücretin alınacağının duyurulması oldukça ilgi çekti.

Head&Shoulders tarafından yürütülen reklam çalışmaları kapsamında her ülkeden farklı bir kadın elçi seçilerek sadece o kişiyle reklam çalışmaları yürütülüyor. Bu bakımdan Serenay Sarıkaya gibi ünlü birisinin tercih edilmesi de Türkiye’deki pek çok ünlü ismin bu şansı kaçırdığını gösteriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler