Ana SayfaDizilerZalim İstanbul Oyuncu Kadrosu ve Dizi Karakterleri

İlgili Postlar

Zalim İstanbul Oyuncu Kadrosu ve Dizi Karakterleri

Zalim İstanbul oyuncuları dizinin setinden gelen ilk görüntüler ile merak edilmeye başlandı. Zalim İstanbul oyuncu kadrosu hayli iddialı isimlerden oluşuyor. İddialı oyuncu kadrosu ile birlikte Zalim İstanbul dizi karakterleri de bir başka merak konusu oldu.

Avşar Film’in yeni dizisinin ismi daha önce ismi Artvinli olarak açıklanmıştı ama ekranlara gelmesinin yaklaşması ile nihai ismi Zalim İstanbul oldu.

Zalim İstanbul Nerede Çekiliyor?

Avşar Film’in yapımcılığını üstlendiği Zalim İstanbul dizisinin çekimleri ise 11 şubatta Antakya’da başladı. Zalim İstanbul dizisinin senaristliğini geçen sezon Fazilet Hanım ve Kızları senarist koltuğunda gördüğümüz ünlü senarist Sırma Yanık yaparken daha önce Paramparça dizisinin yönetmeni olarak karşımıza çıkan Cevdet Mercan ise dizide yönetmen koltuğunda. Zalim İstanbul, Mart 2019 da Kanal D ekranlarda izleyicisi karşısına çıkacak.

Kanal D’nin Yeni Dizisi Zalim İstanbul’dan İlk Görüntüler Gelmeye Başladı!

Zalim İstanbul Dizisinin Konusu

“Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir” sloganı ile ekranlardaki yerini alacak olan Zalim İstanbul dizisinde aslen Artvinli olan para babası iş adamı Agah Karaçay’ın yeğeni Nedim’in evlenmesi için Artvin’den gelin getirmek istemesi ile hikaye başlıyor. Agah Karaçay her türlü imkana sahip çok zengin bir iş adamıdır ama yeğeni Nedim hayatı boyunca tekerlekli sandalyede yaşayacaktır.  Oldukça havalı bir İstanbul hanım efendisi olan Yeliz Agah Karaçay’ın güzel eşidir. Karaçay ailesinin oğlu Cenk yurt dışında okumaktadır. Yeliz, eşinin yeğeni Nedim’i evinde istemez. Seher ise çocukları ile Agah Bey’in boğazdaki yalısında işe başlar. Bu sarmal nereye gidecek merakla izleyeceğiz.

Zalim İstanbul Oyuncu Kadrosu

Zalim İstanbul oyuncu kadrosu oldukça heyecan verici. Fikret Kuşkan, Mine Tugay, Ozan Dolunay, İdris Nebi Taşkan, Berk Güven, Simay Barlas, Deniz Uğur, Sera Kutlubey, Bahar Şahin, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek isimlerinden oluşan çok tecrübeli isimleri genç isimlerle kaynaştıran bu kadro başarılı bir işe imza atacak gibi görünüyor.

Zalim İstanbul Oyuncuları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler