Ana SayfaDizilerVuslat 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aşkın Karşısında Kimse Duramaz!

İlgili Postlar

Vuslat 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aşkın Karşısında Kimse Duramaz!

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Vuslat 32. yeni bölümüyle 9 Aralık pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Salih, Aziz’in gözleri önünde kerametin onda olmadığını söyleyip oyunu ateşe verir. Dedesinin ne kadar tehlikeli biri olduğunu bir kez daha anlayan, Kerem, anneannesinin başına bir şey gelmesinden korkar. Nedir, Fırat’tan öğrendiği bilgiyle onu avucunun içine alır. Tahsin ise Feride’ye, onun seçilip Azize gönderildiğini söyler. Artık etrafında dönen oyunlardan bunalan Feride, huzuru Aziz’in kollarında bulur. Aşkın karşısında kimse duramaz.

Pazartesi Dizileri 2019

Aşkın Karşısında Kimse Duramaz!

Vuslat dizisi 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Bülent, Kerem’e o minyatürü bulmasını istiyor. Feride, kafasındaki sorulardan bunalıyor ve ne yapması gerektiğini Aziz’le paylaşıyor. Aziz ise, Feride’ye aşkın etrafında kimsenin duramayacağını, aşklarının efsane aşklar gibi kimsenin onları engelleyemeyeceğini söylüyor.

İşte Vuslat 32. bölüm 2. fragmanı…

VUSLAT 31. BÖLÜM ÖZETİ!

Feride, ailesiyle birlikte dedesinin evine taşınır. Zorda olsa Hasibe eve taşınmaya ikna olur. Faik, Feride’ye çatı katında annesine ait eşyalar olduğunu, o eşyaların başına bir şey gelmeden onları almasını ister. Feride, annesine ait ne varsa odasına taşır. Onun kendi elleriyle diktiği gelinliği üzerine denerken Aziz, onu dışarıdan izlier. Tahsin, Aziz’in saf dışı bırakıp onun yerine şirketin başına geçiyor ve izinli olan Feride’yi çağırır.

Feride’yi kapıdan girerken gören Tahsin, onun annesine ne kadar benzediğini bir kere daha fark eder. Ona, Aziz’in beğendiği tasarımların hiçbirini beğenmediğini söyler. O sırada Aziz, gelip Feride’yi alıp şirketten götürür. Necmi ile görüştüğünü söyleyen Aziz, Feride’ye bundan sonraki görevi Kerem’in yapması gerektiğini ama onun buna yanaşmadığını söyler. Feride, eve döndüğünde, annesinin eşyalarını kapının önünde bulur ve onları almaya çalışan adamlara para verip eşyaları geri alır.

Feride, annesinin eşyalarını eve gözyaşları içinde taşımaya çalışırken Salih, gelir ve Feride’ye yardım eder. Ona Aziz’le görüşmesi gerektiğini söyler. Aziz, Salih’in dükkanına gittiğinde o, elindeki oyunu göstererek kerametin onda olmadığını söyleyip ateşe atar.

Vuslat 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sevdikleriyle Sınanma Sırası Kerem’de!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler