Ana SayfaÜnlülerTan Taşçı ve Sevgilisinin Yoga Görüntüleri Sosyal Medyayı Salladı

İlgili Postlar

Tan Taşçı ve Sevgilisinin Yoga Görüntüleri Sosyal Medyayı Salladı

Plajda yoga yaparken görüntülenen Tan Taşçı ve sevgilisinin farklı halleri sosyal medyada ilgi gördü. İşte Tan Taşçı ve sevgilisinin yoga yaparken çekilen fotoğrafları.

Şarkıcı Tan Taşçı yeni birlikteliğe başladığı sevgilisi ile birlikte tatile çıktı. Bodrum’da tatil yaparken görüntülenen ikili, plajda uzun bir süre yoga yaptı.

Tan Taşçı kimdir?

Asena’yı unuttu!

Geçtiğimiz yaz Asena Atalay ile birlikte olan ve birlikteliklerini sona erdiren Tan Taşçı’nın eski sevgilisini çok kısa süre içerisinde unuttuğu görülürken sanatçının yeni sevgilisi ile mutlu hali dikkatlerden kaçmadı.

Yoga görüntüleri olay oldu

Kaldıkları otelin iskelesinde denize girmeyi tercih eden çift, deniz kenarında yoga keyfi yaptı. Şarkıcı esneme hareketleri yaparken sık sık yere düşerken sevgilisi kendisini öperek destek verdi. Daha sonrasında ayakların kaldırmayı başaramayan Tan Taşçı’ya sevgilisi yardım ederek ayaklarını tuttu. Çiftin bu pozları kısa süre içerisinde sosyal medyada yer aldı. Çiftin çevredekilerin meraklı bakışları altında yaptığı bu hareketlere sosyal medya kullanıcıları da oldukça farklı yorumlar yaptı.

İşte çiftin yoga ve tatil görüntüleri…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler