Ana SayfaDizilerSurvivor Eleme Adayları Belli Oldu! İşte Potaya Giren Yarışmacılar

İlgili Postlar

Survivor Eleme Adayları Belli Oldu! İşte Potaya Giren Yarışmacılar

Bu akşam ekranlara gelen Survivor’un yeni bölümünde elenmesi için 2 kişinin daha ismi söylendi ve elenme riski ile karşı karşıya gelen Survivor eleme adayları belli oldu. İşte detaylar.

Survivor’da gönüllüler ile ünlüler takımının amansız mücadelesi devam ediyor. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında bu akşam da bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Dün oynanan oyun sonrasında dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında elenmesi için adı söylenen iki isim Yağmur ve Birsen olmuştu.

Survivor’da yarışmacı kendi kolunu kırdı! 

2. Dokunulmazlık Oyununu Kim Kaybetti, Survivor Eleme Adayları Kimler?

Bu akşam oynanan dokunulmazlık oyunu da gönüllüler takımı kaybetti. Yaşanan bu durum sonrasında yeniden konseye giden gönüllüler takımı iki isim daha belirledi. Yapılan oylama sonrasında adı en çok söylenen iki isim Damla ve Nagihan oldu. Böylece eleme potasına giren 4 isim de gönüllüler takımından olurken bu isimler Damla, Nagihan, Birsen ve Yağmur oldu.

Nagihan Sitem Etti

Oylama sonrasında adının çıktığını gören Nagihan “Şu an şoktayım” diyerek duruma tepki gösterdi. Özellikle Anıl’ın kendi ismini yazmasına tepki gösteren Nagihan kısa süreli bir tartışma yaşadı.

Dokunulmazlık Oyunu Kaç Kaç Bitti?

2. dokunulmazlık oyunu bir öncekine göre daha çekişmeli geçse de ünlüler takımı 10’a 7 galip geldi. Ünlüler takımı bu hafta gönüllüler takımına karşın iyi bir üstünlük kurarken hiçbir isim eleme riski ile karşı karşıya kalmadı. 4 isim arasındaki halk oylamasına göre en düşük oyu alan isim adaya veda edecek. Yeni ödül İstanbul’a gitme ihtimali de böylece ortadan kalkmış olacak.

Nagihan Karadere Kimdir?

Birsen Bekgöz Kimdir?

Damla Can Kimdir?

Yağmur Banda Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler