Ana SayfaDizilerSurvivor 2018'de adaya veda eden ilk isim belli oldu

İlgili Postlar

Survivor 2018’de adaya veda eden ilk isim belli oldu

Survivor 2018’de ilk eleme heyecanı bu akşam yaşandı. Eleme potasındaki isimlerin belli olması sonrası yapılan ödül oyunundan sonra Survivor 2018’e ilk veda edecek isim SMS oylamasıyla birlikte belli oldu. Oynanan ilk dokunulmazlık oyununda AllStar ve gönüllüler takımı arasında büyük çekişme yaşanmış, kıyasıya geçen mücadeleden AllStar takımı galip ayrılmıştı. İlk elenen ismin gönüllüler takımından olacağı kesinleşmişti. Peki, Survivor 2018’de gönüllüler takımından adaya veda eden ilk isim kim oldu?

Survivor 2018 Gönüllüler Takımı kadrosu

Dokunulmazlık Oyunlarını Kimler Kazandı?

Survivor 2018’de AllStar takımı uzun bir seri yakalayıp üst üstte kazanarak hem ödülleri topladı hem de dokunulmazlığı kazandı. Yakaladıkları uzun seri sonrası psikolojik üstünlüğü aldıkları gibi ilk elenme stresi yaşamayacak olan AllStar takımı rahat bir nefes aldı. Gözler dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımına çevrilirken, bireysel dokunulmazlık ödülünü alan yarışmacılar bir arkadaşlarının ismini söylemek zorunda kaldı.

Eleme Potasında Kimler Vardı?

Bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanmayı başaran Ramazan, Marcus’un adını söyleyerek ilk adayı belirledi. Bireysel dokunulmazlıkta ikinci oyunu kazanan Funda ise Yağmur’un adını vererek elenme potasını oluşturdu.

Yağmur ve Marcus’un ardından yapılan oylama sonucunda takım kararıyla ismi yazılan isim ise Cumali oldu. Survivor 2018’in ilk elenme potası Marcus, Cumali ve Yağmur üçlüsüyle oluştu.

Survivor İlk Elenen Kim Oldu?

Survivor 2018’de ilk eleme konseyiyle birlikte adadan ayrılacak ilk isim belli oldu. Büyük heyecanın sürdüğü Survivor’da adaya veda eden isim bu akşam gerçekleşen SMS oylamasıyla sonrasında belli oldu. Gönüllüler takımından Marcus, Yağmur ve Cumali arasında gerçekleşen SMS oylamasının ardından Survivor 2018’de adaya veda eden ilk isim Marcus oldu.

Survivor 2018 haberleri

Acun Ilıcalı’dan Gamze Açıklaması

“Gamze bir süredir doktor kontrolündeydi. Doktorumuz Metin Kuş mevcut haliyle Gamze’nin Survivor’a devam edemeyeceğini söyledi. Şuan da Gamze için Survivor macerası bitti. Önümüzdeki günlerde Gamze’nin yerine yeni bir yarışmacı gelecek. Hakan hakkında şuan bilgim yok ileride devam edip edemeyeceği belli olacak. Doktorumuz çok hassas emin olmadığı sürece yarışmacının devam edip edemeyeceğine karar vermiyor. Bir yarışmacı iyi hissetmiyorum derse yarışmaya çıkmaz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler