Ana SayfaDizilerSöz dizisine bomba transfer! Tolga Sarıtaş'ın yeni partneri belli oldu!

İlgili Postlar

Söz dizisine bomba transfer! Tolga Sarıtaş’ın yeni partneri belli oldu!

Söz dizisine bomba transfer! Tolga Sarıtaş’ın yeni partneri belli oldu! Geçtiğimiz sezon damgasını vuran iddialı dizi Söz’e yeni bir oyuncu katılıyor. Aybüke Pusat’ın senaryo gereği ölmesi ile yalnız kalan Tolga Sarıtaş’ın yeni partneri kim oldu? Söz’ün bomba transferi kim? Detaylar haberimizde…

Söz dizisi 3. yeni sezon ne zaman başlayacak?

Söz dizisinde Aybüke Pusat’ın yerine kim gelecek?

Star TV ekranlarında yayınlanan Söz isimli iddialı dizi, geçtiğimiz sezon final sahneleri ile yürekleri ağza getirmişti. Tolga Sarıtaş’ın partneri Aybüke Pusat, senaryo gereği diziden ayrılmıştı. Bu ayrılığın ardından gözler, Tolga Sarıtaş’ın yeni partnerinin kim olacağına çevrilmişti.

Söz Dizisi Oyuncu Kadrosu

Söz dizisinde aranan bulundu

Ekranlardaki tüm diziler gibi yeni sezon için hazırlıklarına tam gaz devam eden Söz dizisi, Aybüke Pusat’ın yerine dizinin oyuncu kadrosuna girecek yeni ismin arayışına geçmişti. Sonunda aranan bulundu.

Söz’de Tolga Sarıtaş’ın partneri belli oldu

Söz dizisinde Tolga Sarıtaş’ın partneri olarak Deniz Baysal seçildi. İddialara göre; Söz dizisi ünlü oyuncu Deniz Baysal’a teklif götürdü. Deniz Baysal da bu teklife sıcak baktı.

Deniz Baysal Kimdir?

Deniz Baysal Söz dizisinde

Deniz Baysal, en son geçtiğimiz sezon Fazilet Hanım ve Kızları isimli dizide rol almıştı. Dizinin final yapması ile birlikte yeni projelere yönelmişti. Deniz Baysal’ın önümüzdeki sezon Söz dizisinde rol alacağı konuşuluyor.

Söz dizisi, yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler