Ana SayfaÜnlülerŞok Görüntüler! Yasak Aşıklar Yakalandı...

İlgili Postlar

Şok Görüntüler! Yasak Aşıklar Yakalandı…

Şok görüntüler! Yasak aşıklar yakalandı… İbrahim Kutluay, Demet Şener ile olan evliliği sırasında aşk yaşamaya başladığı iddia edilen Edvina Sponza ile sonunda görüntülendi. 13 yıllık evliliğin bitmesine neden gösterilen aşıklar nerede yakalandı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

İbrahim Kutluay ve Edvina sponza’nın Büyük Aşkı

Şok görüntüler! Yasak aşıklar yakalandı…

Şok görüntüler! Yasak aşıklar yakalandı… Demet Şener ile olan 13 yıllık evliliğini geçtiğimiz Ocak ayında bitiren İbrahim Kutluay, eski eşinin boşanma sebebi olarak gösterdiği Edvina Sponza ile yakalandı.

Ünlü model Demet Şener, İbrahim Kutluay ile kendisine ihanet ettiği iddiası ile geçtiğimiz Ocak ayında boşanmıştı. Çekişmeli geçen davanın ardından boşanan Demet Şener, Kutluay’ın kendisini aldattığını iddia ettiği Edvina Sponza’ya ikinci kadın davası açarak 500 bin lira talep etmişti.

Edvina Sponza Kimdir?

Aşklarına dolu dizgin devam ediyorlar

İbrahim Kutluay’ın Demet Şener ile olan evliliği sırasında gönlünü Edvina Sponza’ya kaptırmış, eşinin bunu öğrenmesi üzerine af dileyip barışmanın yollarını aramıştı.

İbrahim Kutluay, uğruna evliliğini bitirmeyi göze aldığı yasak aşkı Edwina Sponza ile eski eş Demet Şener’in mahkemesi devam etmesine rağmen aşkını dolu dizgin yaşamaya devam ediyor.

Evden ayrı ayrı çıkmaları işe yaramadı

Yaşadıkları aşkı büyük bir özenle magazin basınından gizleyen İbrahim Kutluay – Edvina Sponza çifti, Taksim’de görüntülendi.

İbrahim Kutluay’ın Taksim’de bulunan evinden çıkarken görüntülenen ikili, apartmandan ayrı ayrı çıkmayı tercih etti.

İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza çifti Kutluay’ın evinden çıkarken görüntülenmemek adına önlem aldı.

Birbirinden uzak bir şekilde apartmandan çıkan ikiliden İbrahim Kutluay önden çıkarken, sosyetik güzel Edvina Sponza da arkasından hızlı adımlarla evi terk etti.

İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza birlikte yakalandı

Demet Şener geçtiğimiz günlerde de Edvina Sponza’yı eski eşi İbrahim Kutluay’ın arabasına binerken yakalamış ve bu anları cep telefonu kamerasıyla ölümsüzleştirmişti.

Şimdi tüm gözler demet Şener’in bu görüntülerle birlikte davanın seyrinde ne gibi bir değişiklik yapacağında…

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler