Ana SayfaDizilerSefirin Kızı Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı!

Star Tv’de ekranlara gelen sevilen Sefirin Kızı dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Başrollerini Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ün paylaştığı dizi geçtiğimiz sezon pandemi döneminde ekranlara ara vermesinin ardından stok bir bölümle sezon finali yapmıştı.

Neslihan Atagül kimdir?

Engin Akyürek kimdir?

Muğla’da çekimleri süren Sefirin Kızı dizisinde Sancar ve Nare’nin büyük aşkı anlatılıyor. Büyükelçi kızı olan Nare’nin yarıının oğlu Sancar ile engelleri aşamayan aşkında bu sezonda yaşanacakları dizinin sevenleri merakla bekliyor.

Sefirin Kızı Yeni Sezon

Geçtiğimiz sezon finalinde kaza yapan Kavruk bulunmuş fakat Melek bulunamamıştı. Kızlarını bulma telaşı içine düşen Sancar ve Nare tüm kavgaları kenara bırakarak kızlarını bulmanın derdine düşerler. Nare ve Sancar Gediz’e Melek’in kaybolmasını haber vermemesine rağmen yaşanan olaylarla Gediz olaylara dahil olur. Tüm bunlar yaşanırken Sancar’ın düşmanı Akın ve Akın’ın işbirliği kurduğu Kahraman’da farklı planlar içerisindedir. Kahraman’ın Nare’yi kaçırma planı sonucu Sancar vurularak denizin dibini boylar ve ölümle burun buruna gelir.

Sefirin Kızı 17. Bölümüyle Sezon Finali Yaptı! Sancar’a Ne Olacak?

Yeni Sezon tanıtımında Sancar ve Nare arasında velayet savaşları başlar. Nare’nin Sancar’ın konağında kalmak zorunda olmasıyla işler iyice karışır. Gediz Nare’ye aşkını ilan eder ve Sancar ile Gediz arasında sağdıçlık biter düşmanlık başlar. Yeni sezonda ekranlara gelecek olan Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. Dizinin yayın tarihi henüz netleşmedi.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler