Ana SayfaDizilerSalı Dizileri 2020

İlgili Postlar

Salı Dizileri 2020

2019’un başlamasıyla birlikte biten diziler, devam eden diziler ve yeni başlayan diziler çok ama çok merak ediliyor. Salı dizileri 2020 için en çok merak edilip aranan konulardan biri durumunda. Salı dizileri reytingleri de en az diziler kadar merak ediliyor. Salı günü dizileri tercih etmeyen diğer kanallarda salı hangi programlar var?

2019’da Biten Diziler

Salı günleri hangi diziler var?

Yılın ilk ayında yaşanan reklam krizi sonrasında ekranlara dönen diziler arasında en çok merak edilen günlerden biri olan salı günü ve salı dizileri olmaya devam ediyor. Fox TV’nin en önemli yapımlarından biri olan Kadın salı akşamlarını en önde başlayan yapım olarak 2019’u geride bırakmıştı ve 2020’de de aynı şekilde kitlesini koruması bekleniyor. Yine ATV’nin en önemli yapımlarından biri olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz da salı akşamlarında 2019’da olduğu gibi zirveyi zorlaması bekleniyor. Star TV’de Çocuk ve Kanal D’nin yüksek bütçeli yapımı Hekiomğlu zirveye oynamaya çalışacak bir başka yapım. TRT1’de ise iddialı bir kadroya sahip absürd komedi dizisi Tutunamayanlar yer alıyor.

Çarşamba Dizileri

TV8’de ise fenomen ses yarışması O Ses Türkiye ile ekranlardaki yerini alıyor.

Televizyon Ekranlarındaki Salı Dizileri

Salı günü ekranlarda şu an 4 dizi yer alıyor. ATV’de Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Fox TV’de Baraj, TRT1’de Masumlar Apartmanı, Kanal D’de Hekimoğlu, Kanal D’de Hekimoğlu ve Star TV’de Menajerimi Ara dizisi yer alıyor ve reyting sonuçları sıralamasında daha üst sırada yer almak için yarışıyorlar.

Diğer Kanallarda Salı Hangi Programlar Var?

5 kanalda yayınlanan salı dizileri haricinde 2 kanalda da dizilerden farklı programlar yer alıyor. Uzun yıllardır ekranlarda artık vazgeçilmez yarışma programlarından biri olan O Ses Türkiye / Master Chef Türkiye TV8’de, uzun yıllardır ekranlarda yer alan usta ekibiyle televizyon ekranlarını şenlendiren komedi eğlence programı Güldür Güldür Show Show TV ekranlarında yer alıyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler