Ana SayfaDizilerPerşembe Dizileri 2020

İlgili Postlar

Perşembe Dizileri 2020

2020’nin başlamasıyla birlikte biten diziler, devam eden diziler ve yeni başlayan diziler çok ama çok merak ediliyor. Güçlü yapımların yer aldığı Perşembe dizileri 2020 için en çok merak edilenler arasında yerini alıyor. Perşembe dizileri reytingleri de en az diziler kadar ilgi çekmeye devam ediyor. Perşembe günü dizileri tercih etmeyen diğer kanallarda salı hangi programlar var?

2019’da Biten Diziler

Perşembe günleri hangi diziler var?

Yılbaşı sonrasında 3 hafta dizileri izlememize engel teşkil eden reklam sorunları sonrasında diziler ekranlara bomba gibi dönüş yapmaya hazırlanırken şimdiden perşembe dizileri arasındaki rekabet merak edilir oldu. Yayınlandığı günden bu yana ciddi bir izleyici kitlesi kazanan ATV dizisi Bir Zamanlar Çukurova perşembe akşamları arasındaki en popüler dizi konumunda. Perşembe dizileri arasında henüz en yeni konumundaki Kanal D’de yer alan Güvercin iddialı yapımlardan bir tanesi Bahsi geçen üçlünün diğer dizisi ise aralarında en uzun soluklu olan ve bir yabancı dizinin uyarlaması olan Fox TV ekranlarında izlediğimiz Mucize Doktor.

Cuma Dizileri

Dizi yayınlamayan kanallarda TV8’de perşembe akşamları yarışma programları yer alırken dönem itibarı ile O Ses Türkiye perşembe akşamları izleyicisiyle buluşuyor.

Televizyon Ekranlarındaki Perşembe Dizileri

Perşembe günleri en kalabalık diziye sahip günlerden bir tanesi. Ekranlarda yerini alan perşembe dizileri sırasıyla ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova, Fox TV’de Mucize Doktor, TRT1’de Uyanış. Büyük Selçuklu ve Star TV’de Güvercin yer alıyor. Tüm bu diziler reyting sonuçları sıralamasında daha üst sırada yer almak için yarışıyorlar.

Diğer Kanallarda Perşembe Hangi Programlar Var?

Yarışmalarıyla ön plana çıkan TV8’de perşembe akşamları O Ses Türkiye / Master Chef Türkiye yer alırken Star TV ve Show TV ekranlarında film kuşağı izleyicisi ile buluşuyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler