Ana SayfaKimdirKerimcan Durmaz'ın yeni rakibi Murat Övüç kimdir?

İlgili Postlar

Kerimcan Durmaz’ın yeni rakibi Murat Övüç kimdir?

Murat Övüç kimdir? Sosyal medyanın yeni fenomen isimlerinden Murat Övüç, uzun zamandır sosyal medya fenomeni olan Kerimcan Durmaz’a rakip çıktı. Murat Övüç, sosyal medyanın en güçlü isimlerinin arasında olmaya başladı. Murat Övünç kimdir? Detaylar haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Murat Övüç aslen nereli?  Murat Övüç kaç yaşında?  Murat Övüç hangi burç?

Murat Övüç aslen Vanlıdır ve 31 Aralık 1968 doğumlu ünlü sosyal medya fenomeni oğlak burcudur.

Kerimcan Durmaz Bodrum’da Ev Kiraladı!

Murat Övüç kimdir?

Sosyal medya fenomenleri her geçen gün artıyor. Eskiden ünlü olmak için televizyona çıkmak gerekirken, şimdilerde sosyal medya fenomeni olmak ünlü olmak için yeterli. Kerimcan Durmaz, Samet Liçina, Hakan Kakız, Caner Çalışır gibi isimler de sosyal medya sayesinde ünlü olan isimlerden. Şimdilerde yeni bir sosyal medya fenomeninin ismini sıkça duyar olduk. O isim Murat Övüç’ten başkası değil.

Ahmet Çakar’dan Kerimcan Durmaz İçin Olay Paylaşım!

Instagram’ın yeni fenomenlerinden biri olan Murat Övüç’ün takipçi sayısının da hatırı sayılır. Övüç’ün 1 milyondan fazla takipçi sayılı bir Instagram hesabı bulunuyor. Övüç, bu hesabı üzerinden neredeyse her gün kısa kısa videolar çekip takipçileri ile paylaşıyor. Takipçileri, fenomen Murat Övüç’ün videolarının sıkı takipçisi.

Canlı yayında intihar eden Caner Toygar’ın sağlık durumu nasıl? Yakın arkadaşı hastaneden video yayınladı

Murat Övüç kimdir?

Son zamanlarda sosyal medyada fenomen olarak an?lan Murat Övüç’ün asıl mesleği medyumluk. İstanbul’da bir mekanda medyumluk yapıyor. Murat Övüç, medyumlukta son derece başarılı. Bunun yanı sıra gece hayatında oldukça aktif olan bir isim. Çok sayıda ünlü kankası var. Kendine has kişiliği ile sevilen Murat Övüç, Mehmet Ali Erbil’in de dikkatini çekmişti. Öyle ki, Erbil’in sunduğu Çarkıfelek programına dahi katılarak yarışmacı olmuştu. Ancak, Murat Övüç’ü bu kadar ünlü yapan sosyal medyada paylaştığı videolar. Sosyal medyada takipçilerinin sorular dahi sorduğu Övüç, çoğu zaman verdiği atarlı yanıtlar ile de dikkat çekiyor. Hatta, bazılarına fırça bile atıyor. Murat Övüç’ün en çok sözü edilmesi gereken özelliği, yardımsever kişiliği. Övüç, sosyal medya hesaplarından yardım kampanyası düzenliyor. Bu da ünlü fenomenin kalbinin yumuşaklığını ve duyarlı kişiliğini gösteriyor. Ama onun bu kadar çok konuşulmasını sağlayan atarlı videoları.

Kerimcan Durmaz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler