Ana SayfaKimdirMurat Cem Orhan Kimdir?

İlgili Postlar

Murat Cem Orhan Kimdir?

Ünlü “Orkestra Şefi” Murat Cem Orhan kimdir? Murat Cem Orhan kaç yaşında? Murat Cem Orhan aslen nereli? Murat Cem Orhan hangi burç? Murat Cem Orhan hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

Murat Cem Orhan Kaç Yaşında? Murat Cem Orhan Aslen Nereli? Murat Cem Orhan Hangi Burç?

Murat Cem Orhan, 1 Ocak 1981 senesinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan başarılı sanatçı Murat Cem Orhan, Oğlak burcudur.

Murat Cem Orhan Kimdir?

Murat Cem Orhan, eğitim hayatını İzmir’de tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera ve Şan Bölümü’nü kazanan Murat Cem Orhan, İstanbul’da başladığı yüksek lisans eğitimini New York’ta “Brooklyn College of Music”te tamamlamıştır.

Ardından “Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Kompozisyon ve Orkestra Şefliği Bölümün”de yüksek lisans eğitimi alan Murat Cem Orhan İtalya, Sofya ve New York gibi ülkelerden dünyanın birçok başarılı sanatçısıyla çalışma imkanı elde etmiştir.

2018 senesinde Paris’te düzenlenen 52 ülkenin 352 katılımcının yer aldığı  “4. Evgeny Svetlanov Ulusalararası Şeflik Yarışması”nda orkestra şefi olarak ülkemizi temsil eden Murat Cem Orhan, finale kalan 8 orkestra şefinden biri olmayı başarmıştır.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler