Ana SayfaÜnlülerMurat Boz Ve Burak Özçivit arasında gerginlik

İlgili Postlar

Murat Boz Ve Burak Özçivit arasında gerginlik

Kardeşim Benim 2 filminin gişede aradığını bulamaması üzerine Burak Özçivit ve Murat Boz arasında gerginlik çıkardı. Murat Boz’u takipten çıkaran Özçivit, Kardeşim Benim 2 filminin yurt dışı tanıtımlarına da tek gidiyor.

Filmleri Gişede Çakılan Murat Boz ve Burak Özçivit Arasında İpler Koptu

Burak Özçivit, aynı zamanda yapımcısı olduğu ‘Kardeşim Benim 2’ filminin gişede aradığını bulamadı. ve suçlu olarak Murat Boz’u gösterdi. Özçivit  İstanbul dışındaki hiçbir galaya Murat Boz ile  katılmadı.İkili arasında arasında huzursuzluk devam ediyor.

24 Kasım’da vizyona giren film, ilk 3 günde yalnızca 213 bin kişi tarafından izlendi. Vizyondaki 2. haftasında da beklenen ilgiyi göremedi Kardeşim Benim 2 filmi 420 bin kişi tarafından seyredildi.

Soğuk rüzgarlar esti ve Murat Boz’u takipten çıkardı

O Ses Türkiye’ yarışmasının Jürisinde olan Murat Boz çekimleri dolayısıyla galalara katılamadı. Bu durumdan dolayı Burak Özçivit Boz’a tepki gösterip İnstagram’da takipten sildi.

Soğuk rüzgarlar daha öncede oluşmuştu

Kardeşim Benim’ serisinde ağabey ile kardeşi canlandıran MuratBoz ile Burak Özçivit’in arasının daha önceden de bozulduğu akıllara gelmişti. Haberlere göre o dönemki gerginlik  Fahriye Evcen ile Aslı Enver arasındaki soğuk rüzgarlardan kaynaklıydı..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler