Ana SayfaDizilerLeke Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

İlgili Postlar

Leke Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

Çekimleri 20 mart 2019 çarşamba günü başlayan ve yayın tarihi 16 Nisan 2019 salı olarak açıklanan Kanal D’nin yeni dizisi Leke iddialı geliyor. Yayın tarihinin açıklanması ile birlikte Leke dizisi oyuncu kadrosu hayli merak ediliyor oldu. Aynı zamanda Leke dizisi karakterleri de oldukça ilgi çekiyor.

Gurur mu galip gelecek aşk mı? Kanal D’den Yepyeni Bir Aşk Dizisi: LEKE

Leke Dizisi Oyuncu Kadrosu Kadar Güçlü Yapım Ekibi

Kanal D ekranlarında yer alacak Leke dizisinin ünlü  senaristi Ayfer Tunç daha önce Aliye dizisi ile çok büyük bir çıkış yakalamayı başarmıştı. Leke dizisinin yönetmenlik koltuğunda ünlü yönetmen Metin Balekoğlu üstlenecek.

Tims & B Yapım tarafından 2019’un yaz sezonu için hazırlanan Leke dizisinin kadın baş rolü oyuncusu Melis Sezen erkek başrol oyuncusu ise Söz dizisinin yıldızı Burak Sevinç oldu.

Hikayesini Gökhan Şeker ve Ezgi Gör yönetmenliğini ise Çağatay Tosu’nun yapacağı Leke dizisinde Yasemin ve Cem’in zorluklarla dolu aşkı konu edilecek.

Leke Dizisi Konusu

Leke dizisinde iki kardeşin hayatın getirdiği keşmekeş karşısında verdikleri zorlu mücadele ve iki kırık kalp iki yaralı ruh temalı bir aşk hikayesi konu alınıyor. Kadın başrol Yasemin 18 yaşında Murat ise 9 yaşındadır. Yetimhaneye bırakılan iki kardeş beraber büyürler. Çalışkan ve hırsı bir karaktere sahip olan Yasemin avukat olma hayalleri kurmaktadır ve hukuk fakültesini kazanmıştır. 18 yaşına basınca yetiştirme yurdundan ayrılması gerektiği için kardeşini yurttan alır çalışmaya başlayarak kendilerine bir ev kiralar. Yasemin’in karşısındaki en büyük sıkıntısı ise kardeşinin olması gereken ameliyatıdır. Eğer Yasemin ameliyat için gerekli olan parayı bulabilirse kardeşi duyabilecektir. Yasemin’in tek sıkıntısı kardeşinin ameliyatı da değildir ve başına hiç beklemediği başka sıkıntılarda gelir.

Leke Dizisi Oyuncuları / Leke Dizisi Karakterleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler