Ana SayfaÜnlülerKubilay Aka ve Hilal Altınbilek'ten yeni haber!

İlgili Postlar

Kubilay Aka ve Hilal Altınbilek’ten yeni haber!

Miray Daner ve Kubilay Aka dizi setinde başlayan aşklarını ihanet sebebiyle bitirmişti. Kubilay Aka ve Hilal Altınbilek’ten yeni aşk haberi geldi.

Dizi setinde başlayan ve iki buçuk senedir güzel bir ilişki yaşayan Aka ve Daner çifti geçtiğimiz aylarda ihanet iddiaları ile bitmişti. İlişkinin bittiğini hayranlarına mesajla duyuran Kubilay Aka, şok etkisi yaratmıştı. Herkesin yakıştırdığı genç çiftin neden ayrıldığı merak edilir olmuştu.

Kubilay Aka Kimdir?

Kubilay Aka ve Miray Daner ayrıldı mı?

Aka ve Altınbilek’in Fotoğrafı Basına Sızdı!

Genç çiftin birlikteliği iddialara göre Daner’e gelen bir fotoğraf ile bitti. Daha önce hiçbir şekilde şüphelenmediğini söyleyen Miray Daner, tanımadığı birinden gelen öğrendiğini söyledi.

Kubilay Aka ve Hilal Altınbilek’in samimi fotoğrafı sosyal medyada da büyük etki yarattı. Kimse genç çiftin ayrılacağını düşünmüyordu. İki buçuk senelik güzel bir ilişkiyle hayatlarına devam ediyorlardı.

Kubilay Aka ve Miray Daner Aşkını İhanet Mi Bitirdi?

Hilal Altınbilek Kimdir?

Kubilay Aka ve Hilal Altınbilek’ten yeni haber!

Kubilay Aka iki buçuk yıllık ilişkilerinin bittiğini sosyal medyadan popülerlik kazanan aşk mektubu ile açıklamıştı. Sonradan gelişen olaylar da gün yüzüne çıkınca bu davranışın suçluluk psikolojisi niteliği taşıdığı düşünüldü.

Bu ayrılığın ardından Kubilay Aka ve Hilal Altınbilek’in bir barda samimi fotoğrafları sızdırılmıştı. Aşk mesajının ardındaki asıl sebep de bu sayede ortaya çıkmış oldu.

Hilal Altınbilek’e Özel Hayat Uyarısı

İddialara geç de olsa yanıt veren Altınbilek “Bana söyleyecek bir şey kalmadı. Herkes yorum yapıyor zaten.” diyerek tepkisini dile getirdi. Başka iddialara göre Hilal Altınbilek’in çalıştığı yapım şirketi kendisine “Özel hayatınla gündeme gelme” uyarısında bulununca ikilinini ilişkisi çıkmaza girdi. Aka ve Altınbilek’in aşkı bu sebepten başlamadan bitmiş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler