Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Ali'nin Ölüsünü Bulduğu Kişi Kardeşi...

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Ali’nin Ölüsünü Bulduğu Kişi Kardeşi Mi?

Atv ekranlarının yeni bomba dizisi Kimse Bilmez 7. yeni bölümü ile 23 temmuz salı akşamı ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde, Ali Sinan’ı vuran adımı bulup Sevda’nın ailesinin karşısında kendisini aklamıştı. Ama Sevda, Ali’yi sevdiği halde babasının Ali’nin oğlunun katili olduğu için aşkını kalbine gömmeyi tercih eder. Ali, Sevda’yı Uygar’ın elinden kurtarmak için canını ortaya koymuşken, Sevda’nın kendisinden uzaklaşmasına bir anlam veremez. Dizinin yeni bölümünde; Ali, kardeşini bulduğunu zannederken kendisini morgda bulur. Ali’nin ölüsünü bulduğu kişi kardeşi mi?

Salı Dizileri 2019

Ali’nin Ölüsünü Bulduğu Kişi Kardeşi Mi?

Kimse Bilmez 7. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali’de gönlünü Sevda’ya kaptırır. Ama Sevda’nın kendisinden uzaklaşmasına anlam veremez. Tuğçe, Sevda’ya Ali’yi unutmak istiyorsa Uygar’a bir şans vermesini istiyor. Uygar, Ali’ye Sevda ile arasının iyi olduğunu ispatlamak ve Sevda’nın kahramanı olmak için onun bulunduğu evi ateşe verip onu kurtarmaya çalışıyor. Kurt bey, Ali’nin kardeşini bulduğunu ama öldüğünü söyleyip onu morga götürüyor.

İşte Kimse Bilmez 7. Bölüm 2. fragmanı….

KİMSE BİLMEZ 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Tuğçe ile içki içtikten sonra Ali’nin kapısına giden Sevda, kendinde değilken Ali’ye karşı hissettiklerini ona bir bir anlatıyor. Ali’nin Tuğrul babaya Sevda’yı sevdiğini itiraf etmesini de Sevda duyuyor. Ama Sevda, babasının yaptıklarından dolayı Ali’den uzaklaşıyor. Sevda’nın reklam filminde oynayacağı ajansı Uygar satın alıyor. Sevda bundan haberi olmadan gidip çekimlere başlıyor hatta ilk avansını alıyor.

İlk avansını alıp Hüdaverdi’nin yanına gidip o parayı Ali’ye vermesini ve ona çok iyi bakmasını gözyaşları içinde söylüyor. Hüdaverdi, Sevda’nın verdiği zarfı Ali’ye veriyor. Ali, içinde yazan notu okuduktan sonra Sevda’yı arıyor ama bulamıyor. Ali, Sinan’ı vuran adamı bulup Sevda’nın annesiyle babasının karşısına çıkarıp her şeyi itiraf ettiriyor. Daha sonra adamı alıp karakola götürüyor. Adamın rahat tavırlarından bu işin içinde başka bir iş olduğunu anlıyor ve geriden takip etmeyi düşünüyor.

Pilot, hapiste daha önce arkadaşına ihanet eden kişiyle kavgaya tutuşuyor. Son anda öldürülmekten kurtulan Pilot, yakın dostunu öldüren kişinin ismini istediğinde Ali’nin ismini veriyor. Pilot’u hapisteyken Duygu ziyaret ediyor ve kendisine teşekkür ediyor. Pilot’dan başına bela oldukları için de özür diliyor. Ali, Tuğçe’den Sevda’nın Uygar’ın ajansında çalıştığını öğreniyor. Ajansa gittiğinde Uygar’dan Sevda’nın çiçek aldığını görüyor.

Kimse Bilmez 7. Bölüm Fragmanı Geldi! Ali Sevda’nın Kendisinden Uzaklaşmasına Anlam Veremiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler