Ana SayfaÜnlülerKerimcan Durmaz'ın, Arkadaşı Danla Bilic'e Dudak Uçurtan Hediyesi!

İlgili Postlar

Kerimcan Durmaz’ın, Arkadaşı Danla Bilic’e Dudak Uçurtan Hediyesi!

Ünlü youtuber Danla Bilic, dün akşam 24’ncü yaş gününü bir partiyle kutladı. Sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz da yakın arkadaşı Danla Bilic’in doğum günü partisine katıldı. Partiye Kerimcan’ın Danla Bilic için aldığı lüks hediyesi damga vurdu. Kerimcan Durmaz’ın dudak uçurtan hediyesi neydi? detayı Haberimizde..

Kerimcan Durmaz Asker Mi Oluyor?

Kerimcan Durmaz’dan, Yakın Arkadaşı Danla Bilic’e Lüks Hediye!

Kerimcan Durmaz, yakın arkadaşı Danla Bilic’e doğum günü hediyesi olarak ünlü bir takı markasının bilekliğini aldı. Ünlü dj  bileklik için tamıtamına 36 bin TL verdi.

Kerimcan Durmaz Kimdir?

Kerimcan-Durmazin-Arkadası-Danla-Bilice-Dudak-Ucurtan-Hediyesi!

Kerimcan Durmaz’dan, Lüks Hediye!

Parti sırasında Kerimcan’ın hediyesini gören YouTuber Danla Bilic’in şaşkınlıktan ağzı açık kaldı. Kerimcan Durmaz, yakın arkadaşına yüksek fiyatlarıyla bilinen ünlü bir mürevher markasından bileklik hediye etti. Kerimcan Durmaz’ın aldığı bilekliğin değeri ise 36 bin 465 TL. olduğu öğrenildi.

Birbirinden Ünlü İsimler Partiye Akın Etti!

Ünlü youtuber Danla Bilic’in doğum günü partisine Demet Akalın, Samet Liçina, Caner Çalışır, Aslı Bekiroğlu, Zeynep Bastık, Müge Boz, Dila, Tarkan, Ece Seçkin, Duygu Özaslan ve Mert Vidinli olmak üzere pekçok ünlü isim katıldığı öğrenildi.

Danla Bilic sevgilisinden ayrıldı mı? Sonunda açıklama yaptı!

Ardı Ardına Paylaşımlar Yapıldı..

Danla Bilic kimdir?

Ünlü youtuber Danla Bilic, sosyal medya hesabından partiden bir fotoğraf paylaşarak, “İyi ki” notunu düştü. Partiye katılan ünlü isimler de, sosyal medya hesaplarından partiden bol bol paylaşım yaptılar. Partide, Aslı Bekiroğlu ve Zeynep Bastık sahneye alarak şarkı söylediler.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler