Ana SayfaDizilerİddialı Komedi Dizisi 'Bahtiyar Ölmez' Reytinglerde de Yüzleri Güldürdü

İlgili Postlar

İddialı Komedi Dizisi ‘Bahtiyar Ölmez’ Reytinglerde de Yüzleri Güldürdü

ATV’nin yeni dizisi Bahtiyar Ölmez iddialı tanıtım fragmanlarından sonra geçtiğimiz cumartesi akşamı izleyicilerle buluştu. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken komedi dizisinin ilk bölümü; reyting sıralamalarında umut vadederek, sosyal medyada da çabucak hayran kitlesi oluşturdu.

11 Kasım Cumartesi akşamı, ATV’de yayınlanan ilk bölümüyle seyircilerle buluşan dizi film; komedi tarzı içeriği ve sosyal medyada beğeni alan yorumlarıyla epeyce ilgi gördü.

Bahtiyar Ölmez’de Semih Öztürk Sürprizi

Başrollerini; Yetkin Dikinciler, Hande Subaşı, Güven Hokna, Serkan Kuru ve Orhan Aydın gibi başarılı isimlerin paylaştığı dizi filmin bir diğer oyuncu sürprizi ise Ütopya ve Survivor yarışmalarından tanıdığımız Semih Öztürk oldu.

Yapımcılığını Nehir Yapım-Muharrem Gürer’in üstlendiği dizi filmin; yönetmenliğini Cem Tabak, Proje Tasarımını Hasan Burak Kayacı ve senaryosunu ise Salih Tuna üstlenmiş bulunuyor.

[irp]

 

Hiçbir Şeyin Benzeri Kendisi Değildir!

Usta oyuncu Kemal Sunal’ın 1989 yapımı “Gerzek Şaban” adlı sinema filminin kurgusunu anımsatan Bahtiyar Ölmez dizisi “hiçbir şeyin benzeri kendisi değildir!” sloganıyla cumartesi akşamları ekranlara merhaba dedi.

Dizi film; hiçbir işte dikiş tutturamayıp babasından kalan mezarcılık mesleğiyle uğraşan, sempatik ve hayalperest bir genç olan Bahtiyar Ölmez ile tıpatıp ikizi olan yeraltı dünyasının ünlü ağır abisi Rıfat Çakar’ın serüvenini konu alıyor. Bahtiyar ve Rıfat’ın birbirlerine çok benzemesi, “Gerzek Şaban” filminde olduğu gibi hayatlarını değiştirecektir.

Bahtiyar Ölmez, Reyting Sıralamasında “İsimsizler” Dizisini Geçti!

Cumartesi akşamları; Yeni Gelin, Kalbimdeki Deniz, İsimsizler, Fazilet Hanım ve Kızları, O Ses Türkiye, Yalaza, gibi sevilen birçok TV yapımı arasına, geçen hafta bir yenisi olarak Bahtiyar Ölmez dizisi de eklendi.

11 Kasım 2017 Cumartesi gününe ait reyting sonuçlarına göre Total ve AB Kategorilerinde sırasıyla; “Yeni Gelin, Show Ana Haber, Kalbimdeki Deniz, Fazilet Hanım ve Kızları, Yeni Gelin Özet Bölümü, Gülbin Tosun’la FOX Ana Haber Hafta Sonu, O Ses Türkiye” bulunurken; Bahtiyar Ölmez dizisi ise 8. oldu. Bahtiyar Ölmez; her iki kategoride de “İsimsizler” dizisini geçerek, izleyici oranında umut vadeden yapımlar arasındaki yerini aldı.

Yetkin Dikinciler Kimdir?

Hande Subaşı Kimdir?

Güven Hokna Kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler