Ana SayfaÜnlülerHilal Cebeci Çav Bella'ya yeniden klip çekti

İlgili Postlar

Hilal Cebeci Çav Bella’ya yeniden klip çekti

Hilal Cebeci Çav Bella’ya yeniden klip çekti. Geçtiğimiz günlerde büyük bir tartışmanın fitilini ateşleyen ünlü şarkıcı Hilal Cebeci, tartışma konusu olan Çav Bella şarkısının klibinin yerine yeni bir klip çekti. Hilal Cebeci’nin yeni Çav Bella klibinde hangi değişikliklere gidildi? Yeni klipte yer alan ve almayan sahneler hangileri oldu? Detaylar haberimizde…

Hilal Cebeci ve Gökhan Özoğuz kavgası

Hilal Cebeci Çav Bella’ya yeniden klip çekti

Ünlü şarkıcı Hilal Cebeci, geçtiğimiz günlerde “La casa de papel” dizisi temalı “Çav Bela” şarkısına klip çekmişti. Cebeci’nin İtalya’da faşizme direniş marşı olan ‘Bella Ciao”yu (Çav Bela) söylediği klip tepkilere maruz kalmış, eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Türkiye’de de geniş bir izleyici kitlesi bulunan “La casa de papel” dizisinin sembollerini de tema olarak kullanan Cebeci’ye yönelik tepkiler sosyal medyada TT olmuştu. Özellikle, İtalyanca olarak seslendirdiği şarkının klibindeki dans sahneleri eleştirilmişti. Ünlü şarkıcı, “Çav Bella” şarkısına yeniden klip çekti.

Hilal Cebeci kimdir?

Hilal Cebeci’nin yeni Çav Bella klibi nasıl?

Hilal Cebeci, yeni bir “Çav bela” klibi yayımladı. Cebeci’nin yeni klibinde, işçi kıyafetiyle çöp topladığı görüntüler yerleştirildi, Lenin’in, İtalya’da pirinç tarlasındaki kadınların ve İtalya’da faşizme karşı mücadele eden partizanların görüntülere yer verildi. Ayrıca klibin sonunda, şarkının ortaya çıkış noktası olan İtalya’da pirinç tarlasındaki kadın işçilerin görüntüleri yer aldı. Klibin sonunda da Lenin’in ve İtalya’da faşizme karşı mücadele eden partizanların görüntüleri verildi.

Hilal Cebeci Çav Bella klibi ile eleştiri oklarının hedefi oldu

Hilal Cebeci, geçtiğimiz günlerde konu hakkında yaptığı açıklamada “Türkiye’de sol bitmiş, bir solcu olarak çok üzülüyorum.” demişti. Cebeci’nin klibi, sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Cebeci’ye eleştiride bulunanlardan Gökhan Özoğuz, paylaşımında “Gitti güzelim ‘Ciao Bella’ Yasak olması lazım böyle eserlerin bu amaçlarda yorumlanması!” diye yazmıştı. Cebeci’nin, Özoğuz’a yanıtı; “Eserin adı Bella Ciao, daha bundan haberin yok, ahkam kesiyorsun. İçi boş balonlarsınız.” şeklinde olmuştu. Gelen eleştiriler git gide artında ünlü şarkıcı Hilal Cebeci çareyi Çav Bella şarkısına yeni bir klip çekmekte buldu. Cebeci, yeni klibinde çok eleştirilen dans sahnelerine yer vermedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler