Ana SayfaDedikoduGeçen haftanın en çok merak edilen haberleri 16-22 Temmuz 2018

İlgili Postlar

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 16-22 Temmuz 2018

Magazin haberleri açısından oldukça hareketli geçen geçtiğimiz haftanın öne çıkan olayları ve en çok okunan yazılarıyla ilgili bir derleme yaptık. Magazin gündemi derlemesini sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz, işte Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 16-22 Temmuz 2018

Danla Bilic obezite ameliyatı oldu mu? Açıklama yaptı!

Makyaj videoları yayınlayarak ünlü olan Dnala Bilic’in obezite ameliyatı olduğu iddia edilmişti. Danla Bilic’in fazla kilolarından rahatsız olduğu, hatta artık psikolojisinin bozulduğu ve kendini kötü hissettiği için mide ameliyatı olmaya karar verdiği, bu kararla birlikte ameliyat olduğu ve hastanede dinlendiği iddia edilmişti.

İntizar ile Mustafa Ceceli’nin boşandığı eşi Sinem Gedik’in ilişkisi ortaya çıktı!

Mustafa Ceceli’nin dokuz yıllık eski eşi Sinem Gedik ile ani bir şekilde boşanması magazin gündeminde bomba etkisi yaratırken, boşanmanın ardından kısa bir süre sonra Selin İmer ile aşk yaşadığının ortaya çıkması herkesin boşanma konusunda ihanet düşüncelerine kapılmasına neden olmuştu. Herkes, Mustafa Ceceli ve Sinem Gedik’in boşanmasına, Selin İmer’in neden olduğunu düşünmüştü. O dönem ne m-Mustafa Ceceli, ne de Selin İmer konu hakkında bir yorumda bulunmamışlardı. Ancak, boşanmanın perde arkasında bomba bir olay çıktı.

Erol Köse’den bomba iddia! İntizar ve Sinem Gedik’ten sonra Mustafa Ceceli ile Tuvana Türkay videosu mu var?

Ünlü yapımcı Erol Köse ortaya attığı yeni bir iddia ile gündem yarattı! Köse Em TV’de yayınlanan programda “Tuvana Türkay ve Mustafa Ceceli videosu az sonra” diyerek tüm dikkatleri üzerine çekti ve heyecan yarattı. Erol Köse, İntizar ve Sinem Gedik videolarında sürekli olarak Mustafa Ceceli’ye destek vermesiyle dikkat çekmişti ancak magazin bombasını patlatmaktan da çekinmedi.

Polat Yağcı’dan Şok Edecek Bir İntizar Açıklaması Daha!

İntizar’ın bağlı olduğu yapım şirketinin sahibi Polat Yağcı, sosyal medyadan açıklama yaparak, ünlü şarkıcıyla bağlarını kopardığını açıklamıştı:: Yaklaşık iki yıldır Poll Production çatısı altında sanatsal faaliyetlerini sürdüren İntizar’ın medya vasıtasıyla kamuoyuna yansıyan haberlerini üzüntü ve şaşkınlıkla okuduk. Kendisinin bugün itibariyle şirketimizle hiçbir bağı kalmamıştır. Saygılarımızla.” açıklamasını yapmıştı.

Ebru Şallı paylaştı: 7 aylık hamileyim!

Eski manken Ebru Şallı, geçtiğimiz yılın Haziran ayından bu yana Uğur Akkuş ile aşk yaşıyor. Ebru Şallı ve Uğur Akkuş aşkının tatil sırasında çekilen fotoğrafları ile ortaya çıkmasının ardından, Uğur Akkuş’un Gonca Akkuş ile evli olduğu, iki de çocukları olduğu ortaya çıkmıştı.

Engin Akyürek artık bir dünya starı!

Türk dizilerinin dünyanın pek çok yerinde gösterilmeye popüler olmaya başladığını artık hepimiz biliyoruz. Bir kaç sezon önce bizleri ekran başına kitleyen diziler dünyanın çeşitli yerlerinde ciddi bir izleyici kitlesine sahip. Dünyanın pek çok ülkesinde gösterilen popüler dizilerden biri olan Kara Para Aşk dizisiyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Engin Akyürek, son dönemde Latin Amerika’nın en sevilen isimlerinden bir tanesi. Engin Akyürek artık bir dünya starı!

İşte yılın aşk bombası: Mustafa Sandal’la geçen ay boşanan Emina Jahovic, ünlü iş adamı ile aşk yaşıyor!

Emina Jahovic, ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile olan on yıllık evliliğini geçtiğimiz ay noktalamıştı. Sandal ile olan evliliğinden iki oğlu olan Emina Jahovic’in, yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Hem de çok ünlü bir iş adamı ile.

Mustafa Ceceli’ye tepkiler çığ gibi. Radyolar ambargo uyguladı, konserleri iptal oldu!

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, eski eşi Sinem Gedik ve şarkıcı İntizar’ın aşk yaşadığı iddialarını ve gizli kamera görüntülerini basına sızdırdığı iddiaları ile sanat camiasında tepkilere maruz kalmıştı. Mustafa Ceceli’ye, şimdi de radyoların ambargo uyguladığı iddia edildi. İddianın sahibi, sanat camiasında ‘felaket tellalı’ olarak anılan Onur Akay.

Mustafa Ceceli’den, İntizar ve Sinem Gedik açıklaması

Geçtiğimiz günlerde magazin basınına bomba gibi bir haber düştü. Gazeteci Cengiz Semercioğlu, ünlü şarkıcı İntizar ve Mustafa Ceceli’nin eski eşi Sinem Gedik’in aşk yaşadığını iddia ettiği bir yazı kaleme aldı. İddianın ardından, özellikle de sosyal medyada Mustafa Ceceli eleştiri oklarının hedefi oldu. Mustafa Ceceli, İntizar ve eski eşi Sinem Gedik’in aşk görüntülerini basına sızdırdığı iddiası ile eleştirildi.

Adnan Oktar için “Milyar tane evladım olsa feda olsun” diyen kadının kim olduğu ortaya çıktı!

A Haber’in haberine göre; Adnan Oktar örgütünde yer alan Nursel Tekin ve iki oğlu ile ilgili genç kızları ağlarına düşürmeye çalıştıkları iddiaları gündeme geldi. Nursel Tekin’in duruma göre bazen tesettürlü giyinerek mutaassıp bir aile imajı çizdiği, bazen de cemiyet hayatına mensup olan bir aile imajı çizdiği belirtildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler