Ana SayfaDizilerFriends dizisinden hayranlarını heyecanlandıran haber!

İlgili Postlar

Friends dizisinden hayranlarını heyecanlandıran haber!

Senelerdir eskimeyen ve gönüllerde efsane yapımlar arasında yerini almış olan Friends dizisinden hayranlarını heyecanlandıran haber!

Dünya çapında bir hayran kitlesi edinen ve efsane diziler arasında yerini üst sıralardan alan Friends, 25 yaşına girerken uzun zamandır istenen bir beklentiyi gerçekleştiriyor. Hayranlarının yoğun istekleri üzerine seneler sonra aynı oyuncu kadrosu ile yeni bir Friends bölümü hazırlamak için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Friends Dizisinden Hayranlarını Heyecanlandıran Haber!

NTV’nin yaptığı bilgilendirmeye göre 10 sezon boyunca izleyiciye keyifli anlar yaşatan ve oldukça büyük bir hayran kitlesi oluşturan Friends dizisi ve oyuncuları, HBO Max kanalında yayınlanacak olan özel bir bölüm için Warner Bros ile prensipte anlaşma sağladı. Bir saat uzunluğunda olacak olan bölümün lansmanı nisan ayında gerçekleştirilecek.

Bir süre önce dizi oyuncularının bir araya gelerek çekmiş oldukları bir selfie ortaya çıkmıştı. Ardından dizinin Rachel’ı Jennifer Aniston’dan hayranlarını sevindirecek bir haber geldi. Aniston’ın Friends ekibiyle yeni bir proje üzerinde çalışıldığını duyurmasından sonra yeni bir bölüm çekileceği iddiaları sosyal medyada hızla yayıldı.

friends yeni özel bölüm jennifer aniston

Yeni bir bölüm ile ilgili olarak ortaya atılan iddialar, dizide ‘Chandler Bing’ hayat veren Matthew Perry’nin yapmış olduğu Twitter paylaşımı ile birlikte yeniden canlandı. Dizinin bir oyuncusundan daha buna benzer bir ipucu gelmiş olması, Friends hayranlarını sabırsız bir bekleyişe sürükledi.

“Büyük haberler geliyor…”, @MatthewPerry, 5 Şubat 2020

friends dizi özel yeni bölüm matthew perry

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc ve Matthew Perry; gerçekleştirilecek olan bir saatlik özel bölüm için 3’er milyon ile 4’er milyon dolar arasında ödeme alacak. Bir iddiaya göre dizinin ortak yapımcıları olan Marta Kauffman ve David Crane de bu özel bölümün yapımında yer alacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler