Ana SayfaDedikoduFaruk Salman,Deniz Seki'yi Aldattığını İtiraf Etmiş!

İlgili Postlar

Faruk Salman,Deniz Seki’yi Aldattığını İtiraf Etmiş!

Deniz Seki, Kendisini Aldattığını İtiraf Eden Faruk Salman’ı Tokatlamış

Deniz Seki, cezaevinden çıktan sonra türlü türlü haberlerle gündeme geldi. Zaten cezaevinden çıkması yeterince büyük bir olay olan Deniz Seki, çıktıktan sonra hiç boş durmadı, arı gibi çalışığ bu olay hiç yaşanmamış gibi hayatına devam etmeyi tercih etti. Fakat hayatının yeterince zor günlerini geçiren Deniz Seki bir de nişanlasının kendisini aldattığını öğrendi. Bunu öğrenen Deniz Seki, Faruk Salman’a tokat atıp ayrıldı.

 

Faruk Salman’ı Tokatlayıp, Ayrıldı

Deniz Seki cezaevinden çıktıktan sonra türlü türlü iddialarla karşı karşıya kaldı. Yine bir  iddiaya göre cezaevindeyken Faruk Salman onu aldatmıştı. Deniz Seki bu iddialara pek aldırış etmemiş olsa da nişanlısı Faruk Salman itirafta bulundu. Olayı itiraf eden Faruk Salman’a önce tokat attı ardından resti çekip ayrıldı.

Deniz Seki şimdi de olacağı ameliyat ile gündemde. Deniz Seki, 3 buçuk yıl tutuklu kaldığı Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nden olduktan sonra fazla kilolarından kurtulmak için by-pass yaptırmaya karar verdi. Deniz Seki korkuları olduğunu söyle de tahlil sonuçlarından sonra karar verecek.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler