Ana SayfaKimdirErgül Miray Şahin Kimdir?

İlgili Postlar

Ergül Miray Şahin Kimdir?

Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu olan Ergül Miray Şahin Kimdir? Ergül Miray Şahin kaç yaşında ? Ergül Miray Şahin dizileri nelerdir? Ergül Miray Şahin filmleri nelerdir? Ergül Miray Şahin aslen nereli? Ergül Miray Şahin hangi burç? Ergül Miray Şahin hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

21 Haziran Doğumlu Ünlüler

Ergül Miray Şahin Kaç Yaşında? Ergül Miray Şahin Aslen Nereli? Ergül Miray Şahin Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Ergül Miray Şahin, 21 Haziran 1989 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. Aslen Düzceli olan başarılı oyuncu İkizler burcudur.

İkizler Burcu Ünlüler

Ergül Miray Şahin Kimdir?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Vuslat dizisinde Yağmur karakterini canlandıran Ergül Miray Şahin 21 Haziran 1989 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. Aslen Bursalı olan başarılı oyuncu İkizler burcudur. stanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olan Ergül Miray Şahin, 2006 yılında yayınlanan Sev Kardeşim isimli dizide Seda karakterini canlandırarak ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Arka Sıradakiler, Muhteşem Yüzyıl, Tozlu Yollar, Gamsız Hayat, Yalaza ve Dengi Dengine gibi yapımlarda yer alan Ergül Miray Şahin, şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Vuslat dizisinde Yağmur karakterine hayat vermektedir. kendi ismini yavaş yavaş tanıtan Ergül Miray Şahin kitlesini oluşturarak güzel rollerde yer almıştır.

Ergül Miray Şahin’in rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Vuslat
2019 – Dengi Dengine
2017 – Yalaza
2016 – Sevda Kuşun Kanadında
2015 – Gamsız Hayat
2013-2014 – Ötesiz İnsanlar
2013 – Tozlu Yollar
2012 – El yazısı
2011 – Muhteşem Yüzyıl
2011 – Arka Sıradakiler
2006 – Sev Kardeşim

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler