Ana SayfaÜnlülerEbru Yaşar'dan Demet Özdemir'e Destek!

İlgili Postlar

Ebru Yaşar’dan Demet Özdemir’e Destek!

Erkenci Kuş isimli dizideki rolü ile tanıdığımız Demet Özdemir’e şarkıcı Ebru Yaşar’dan destek! Şarkıcı Ebru Yaşar, genç oyuncuya nasıl bir destek verdi? Hakkında neler dedi? işte Ebru Yaşar ve Demet Özdemir ile ilgili haberimizin merak edilen tüm ayrıntıları…

Ünlü Yazardan Ebru Yaşar’a Ağır Sözler!

Tiki Tak Tak

Geçtiğimiz haftalarda, Erkenci Kuş adlı dizide izlediğimiz oyuncu Demet Özdemir’in yıllar önce çekilmiş görüntüleri sosyal medyada gündem olmuştu. Yıllar önce Ayşe Dinçer adlı şarkıcının Tiki tak tak isimli şarkısına çekilmiş bir klipte dans ederken görülen Özdemir’in büyük bir ilgi uyandıran bu görüntüleri, bir magazin programında yayınlanmıştı.

Can Yaman İle Demet Özdemir Neden Kavga Etti?

Favori Dizim

Demet Özdemir’in rol aldığı Erkenci Kuş’un favori dizisi olduğunu söyleyen Ebru Yaşar; Demet Özdemir ve onun  Ayşe Dinçer isimli şarkıcının Tiki tak tak isimli şarkısına çekilmiş bir klipte dans etmesine gösterilen tepkiler ile ilgili Akşam Gazetesinde ki köşesinde bir yazı kaleme aldı. İşte o yazının ilgili bölümü:

Ebru Yaşar kimdir?

Demet Özdemir’i Takdir Ediyorum

“Bundan birkaç hafta önceki yazımda yazlık dizilerden bahsederken Star ekranlarında başlayan ‘Erkenci Kuş’ dizisinin favorim olduğunu yazmıştım. Evet dizi benim olduğu kadar, aldığı reytinglerle de birçok izleyicinin de favorisi olmuş.

Hal böyle olunca dizideki karakterler de teker teker dikkat çekmeye, haklarında yazılıp çizilmeye başlandı.

Şimdilerde konuşulan dizinin ana karakteri Demet Özdemir. Vay efendim oyunculuğa başlamadan önce Flash TV’de dansözmüş. Tabii ki bunun bir haber değeri var…

Ama bazı eleştiriler yapılırken aşağılamak yerine bence azmini, her ne iş olursa olsun kendi kazancını sağlayabilmek adına çalışmasını ve şu anda yapmış olduğu işteki başarısını, ekrana ne kadar yakıştığını, kader ya da alın yazısı dediğimiz şeyin onu hayallerine ulaştırdığını görmemek, takdir etmemek çok ayıp olur.

Unutmayalım ki hayat yolunda neredeyse bir çoğumuza mesleği, altın tepsilerde sunulmadı ya da gökten inmedi.

Bu yüzden sıfırdan başlayan, utanmadan mesleğini icra eden ve emek veren herkesi kutlamak ve yollarının açık olmasını dilemek insana yakışır.”

Demet Özdemir kimdir?

Ekran kariyerine dansçı olarak başlayan genç oyuncu Demet Özdemir, şimdilerde dizilerden bölüm başına 25 bin lira kazanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler