Ana SayfaÜnlüler'Dipsiz Kuyum' Yüzünden Mahkemelik Oldular!

İlgili Postlar

‘Dipsiz Kuyum’ Yüzünden Mahkemelik Oldular!

Şarkıcı Aleyna Tilki’nin seslendirdiği, söz-müziği Emrah Karaduman’a ait “Dipsiz Kuyum” şarkısını izin almadan kendi platformunda yayımladığı ve kendi müzik platformunda satışa çıkardığı iddiasıyla, Tolga Kahraman, Apple şirketine dava açıldı. detaylar Haberimizde..

Aleyna Tilki’den sahte ‘Dipsiz Kuyum’ şarkısı uyarısı: Almayın!

‘Dipsiz Kuyum’ Yüzünden Mahkemelik Oldular!

Emrah Karaduman’ın avukatı tarafından İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’ne sunulan dilekçede, “Dipsiz Kuyum”un söz, müzik ve aranjmanının Karaduman’a ait olduğu belirtildi. Şarkının müvekkili adına Mesam’da kayıtlı olduğunu belirten avukat Alparslan Berber, dilekçenin hemen ardından açıklama yaptı;  “Eser ‘Emrah Karaduman-Dipsiz Kuyum. Feat Aleyna Tilki’ adıyla YouTube’da video klip olarak yayımlanmıştır. Tolga Kahraman, bu eserin birçok kısmını YouTube’dan alıp, Aleyna Tilki’nin hiçbir şekilde tasvip etmediği görüntüsünü ve ismini de kullanarak ‘dipsiz kuyu feat. Tolga Kahraman’ adıyla izinsiz şekilde tekrar yayımlamıştır.”

Emrah Karaduman Kimdir?

Aleyna Tilki kimdir?

“50 bin lira Manevi Tazminat”

'Dipsiz Kuyum' yüzünden mahkemelik oldular

Sözlerine devam eden Avukat Alparslan Berber,  “Dava konusu eser Tolga Kahraman’ın müzik paylaşım platformu iTunes Stores’da satışa çıkarılmıştır. Apple Teknoloji şirketi de bu parçayı kendisine ait platformda satışa çıkarmadan önce Tolga Kahraman’dan esere ait hiçbir yasal belge ibraz etmesini istememiştir. Ayrıca bu eserin telif haklarının kime ait olduğu ile ilgili hiçbir araştırma gereği duymamıştır. Apple Teknoloji ile Tolga Kahraman bu şekilde haksız kazanç elde etmiştir. Bundan dolayı şimdilik 50 bin lira manevi tazminat ve tespit edilecek ceza bedelinin davalılardan tahsilini istiyoruz.” dedi.

Emrah Karaduman’dan ‘Aleyna Tilki’nin Dipsiz Kuyum şarkısı çalıntı’ iddiasına yanıt

Sosyal medya hesabından sahte şarkı satışını ifşa eden ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, şarkılarının sahtesinin de listede 3’üncü sırada olduğunu da vurguladı. Aleyna Tilki, ekran resmi ile birlikte yaptığı paylaşımlarda, şu ifadelere yer verdi:  “Bu dipsiz kuyum bizim şarkımız değillll. Kaçak paylaşılmış,sahte hali bile 3e yükseldi bir anda. 1 olucak gece sonu sanırım. Almayın arkadaşlar  Şarkının orijinali, Emrahın albümü çıkınca,tüm müzik platformlarında olucak. Bir kac gun kaldi. Orijinalini alırsınız bu korsan.”

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler