Ana SayfaDedikoduDeniz Çakır'dan hayranlarına sert tepki: "Bence siz beni sevmeyin"

İlgili Postlar

Deniz Çakır’dan hayranlarına sert tepki: “Bence siz beni sevmeyin”

Şu sıralar Amerika tatilinde olan güzel oyuncu Deniz Çakır, rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin iki haftadır ekrana gelmemesini seyahatine bağlayan hayranlarına tepki gösterdi. Çakır, “Bence siz beni sevmeyin.” dedi. Detaylar haberimizde…

Ünlü oyuncu Deniz Çakır, Amerika’da yaptığı yılbaşı tatilini uzatınca hayranlarından eleştiri almaya başladı. Rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin iki haftadır yayınlanmamasını kendisinin tatilde olmasından kaynaklandığını düşünen ve bu şekilde yorumlar yapan hayranlarına açtı ağzını yumdu gözünü.

Deniz Çakır, sosyal medya hesabı üzerinden “Bu bir tatil değil, kanallar ve yapımcılar arası bir durum. Yani benimle ve oyuncu arkadaşlarımla ilgisi yok. Ben 17 yaşından beri 5 ay tatil yapamadım. Hep çalıştım. Velev ki öyle… Biz mesela gün 24-26 saat çalışıyoruz size o 160 dakikayı layığıyla sunmak için. Bir sezon boyunca uykusuz çalışıyoruz ekibimizle. Adil olmayan dizi sürelerini kaliteli sizlere sunmak için… Size saygımızdan… Bence siz beni sevmeyin! Çünkü ben pek sevmedim! Çünkü ayıp. Sevgiler yine de…” notunu yayınladı ve kendisine yüklenen hayranlarına sert bir yanıt verdi.

Deniz Çakır kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler