Ana SayfaDedikoduDemet Akalın ve Okan Kurt'tan Bebek Müjdesi!

İlgili Postlar

Demet Akalın ve Okan Kurt’tan Bebek Müjdesi!

İcra Davası Sonuçlanan Okan Kurt’tan Bebek Müjdesi: Demet’i İkna Ettim

Okan Kurt, aleyhine açılan 32 milyon 845 bin liralık icra takibi nedeniyle zor günler geçirmişti, mahkemenin sonuçlandığını duyuran Kurt aynı zamanda bebek müjdesi verdi.

“Allah Demet’ten Razı Olsun”

Kimseye tek kuruş borcunun kalmadığını belirten Kurt, “İcra gelmesi bizi çok yaraladı. Aileme zarar gelmesinden çok korktum ama bu süreci birbirimize kenetlenerek atlattık. Demet ‘ne olursa olsun senin arkandayım’ dedi. Beni en çok üzen evimize gidemediğimiz akşam kızım Hira’nın yanıma gelerek, ‘Baba niye evimize gidemiyoruz?’ demesi oldu. Ama gelinen noktada kimseye tek kuruş borcum yok. Alnım ak başım dik buradayım” dedi. Basın toplantısı düzenleyen ve burada her şeyi anlatan Okan Kurt eşi Demet Akalın’ın çıkan haber ne olursa olsun onun her zaman yanında olmasından çok onur duyduğunu dile getirdi.

Okan Kurt Bebek Müjdesi Verdi,Demet Akalın Doğruladı

Okan Kurt ayrıca ikinci bebekle ilgili bir açıklamada bulunarak şunları söyledi: “Ben ne zamandır ikinci çocuğu istiyordum. Ama Demet’i bir türlü ikna edemiyordum. Amerika tatilinden döndükten sonra o da ikna oldu ve ikinci çocuğa sıcak bakıyor. Biz size yakında ailemizi genişletmekle ilgili haberler vereceğiz. Sağlıklı bir şekilde inşallah… Şuanda bana çok olumlu sinyaller veriyor. Beni üzmeyecek” dedi.

Okan Kurt’un ikinci çocuk isteğini kıramayan ve bu olaya sıcak bakan Demet Akalın,Kurt’un bu açıklamasını doğruladı. Akalın: “Okan, bebek fikrine yüzde 85 olumlu baktığımı söyledi. Dediği gibi bebek fikrine sıcak bakmaya Amerika dönüşü başladım. Fikrimi değiştirmeme sebep olan şey özlem herhalde… Anyayı Konyayı gördüm… Okan’ın mahkemesiyle ilgili olarak cuma gününden bu yana mutlu haberi paylaşmak için can atıyordum ancak kayınpederim beklememi istedi. Bu süreçte gerçek dostlarımı görme fırsatım oldu. Bazı isimlere kızdım, bağırdım, çağırdım ama onları affetmeyeceğim gibi bir şey de yok! Bu süreçte nikah şahidimiz de olan Seda Sayan’dan çok destek gördüm. Onunla yaptığım görüşmelerde, “Bankadaki paramı alıp geliyorum dedi” şeklinde konuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler