Ana SayfaDizilerCuma Dizileri 2020

İlgili Postlar

Cuma Dizileri 2020

Nihayet 2020 başladı ve biten diziler, devam eden diziler ve yeni başlayan diziler çok merak ediliyor ve yeni bölümleri merak ediliyor. Birbirinden iddialı yapımların yer aldığı cuma dizileri 2020 için en çok merak edilenler arasında ön sıralarda yer alıyor. Cuma dizileri reytingleri de en az diziler kadar ilgi çekmeye devam ediyor. Cuma günü dizileri tercih etmeyen diğer kanallarda cuma hangi programlar var?

2019’da Biten Diziler

Cuma günleri hangi diziler var?

2020’nin ilk üç haftasında reklam sorunları sebebiyle ara verilmesi sonrasında dizilerin geri dönüşüyle birlikte yeni bölümler ekranlara döndü ve cuma dizileri arasındaki rekabet merakla bekleniyor. Cuma akşamları ekranlara gelen 5 dizi var ve bütün hepsi 2019’dan devam eden iddialı yapımlar. Cuma dizileri reyting sonuçları arasında lokomotif bir dizi yok ve diziler kendilerine özgü izleyici kitlesine sahip. Reyting sonuçlarına bakılınca ön sırada yer alan Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinde biri olan devam eden diziler arasında en eskisi olan ve 500 bölümü deviren Kanal D dizisi Arka Sokaklar ön plana çıkıyor. Cuma akşamlarının en taze dizisi olan Star TV ekranlarında yer alan Babil de zirveyi zorlamaya devam ediyor.

Cumartesi Dizileri

TRT1’in tarih dizilerinden biri olan Payitaht Abdülhamid ise yakın takipte devam ediyor. Sosyal medyadaki etkisiyle ön plana çıkan ve reytinglerde bunu yansıtamadığı gözlemlenen Star TV dizisi Babil ise sıkı takipte devam ediyor.

Cuma akşamları dizi yayınlamayan kanallar olan ATV ve Fox TV ise cuma günlerini film kuşağı ile dolduruyor.

Televizyon Ekranlarındaki Cuma Dizileri

En kalabalık dizi günlerinden biri olan cuma günü ekranlarda yer alan cuma dizileri sırasıyla ATV’de Hercai, Kanal D’de Arka Sokaklar, TRT1 dizisi Payitaht Abdülhamit, Fox TV’de Çocukluk ve Star TV’de Babil yer alıyor. Tüm bu diziler reyting sonuçları sıralamasında daha üst sırada yer almak için mücadele ediyorlar.

Diğer Kanallarda Cuma Hangi Programlar Var?

Cuma akşamı tüm kanallarda diziler bulunuyor.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler