Ana SayfaÜnlülerÇarpışma Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

İlgili Postlar

Çarpışma Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Çarpışma dizisi kasım ayında sete çıkacak ve aralık ayında perşembe akşamları Show Tv ekranlarında olacak.Çarpışma dizisinin senaryosunu Ali Aydın kaleme alacak. Bilindiği üzere Ali Aydın son olarak İstanbul’lu Gelin dizisinde senarist olarak görev yapmıştı. Çarpışma dizisinin yönetmenliği için ise Uluç Bayraktar üstlenecek.

 

Çarpışma Dizisi Konusu:

Çarpışma  dizisinde dört aracın çarpışmasıyla başlayan etkileyici bir hikayesi ekranlarda yer alacak. Çarpışma dizisinde travma yaşayan bir komiser olan Mahir’in hayat hikayesi dizide etkileyici şekilde yer alacak…

Çarpışma Tanıtım Fragmanı…

Çarpışma Dizisi Oyuncu Kadrosu:

Kıvanç Tatlıtuğ (Çarpışma Dizisi Kadir Adalı)

1983 Adana doğumlu olan Kıvanç Tatlıtuğ 35 yaşındadır. Kıvanç Tatlıtuğ önce model olarak ekranlarda yer alsa da sonradan dizi ve sinema oyuncusu olarak çok büyük bir başarı yakalamış ve dünya yıldızı olmayı başarmıştır.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

Alperen Duymaz (Çarpışma Kerem)

1992 yılında Ankara’da dünyaya gelen Alperen Duymaz 26 yaşındadır. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunudur. İlk olarak Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Cesur karakterine hayat verdi.

Alperen Duymaz Kimdir?

Elçin Sangu (Çarpışma Zeynep)

Elçin Sangu tartışmasız son dönemlerin en güzel başrol oyuncularından biridir. İzmir doğumlu olan Elçin Sangu Mersin Üniversitesi opera bölümü mezunudur. Elçin Sangu’nun ümlü olması mankenlik yaptığı dönemlerde bazı markaların reklamlarında yer alması ile olmuştur.

Elçin Sangu Kimdir?

Melisa Aslı Pamuk (Çarpışma Cemre)

14 Nisan 1991 de Hollanda’da doğan Melisa Aslı Pamuk 27 yaşındadadır. 58 kg olab ve 1.76 cm boyunda olan güzel oyuncumuz Cem Tatlıtuğ menajerliğin oyuncusudur. Melisa Aslı Pamuk 2011 Miss Turkey yarışması birincisidir.

Melisa Aslı Pamuk Kimdir?

Sevtap Özaltun (Çarpışma Aslı)

Sevtap Özaltun 12 Eylül 1984’de dünyaya gelmiştir ve 34 yaşının içindedir. Sevtap Özaltun aslen Artvin doğumludur.

Sevtap Özaltun Kimdir?

İsmail Demirci (Çarpışma Galip)

13 Kasım 1984’de Ankara da doğan İsmail Demirci 34 yaşındadır ve Bensu Soral ile ilişkisi ile gündemden düşmmektedir. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro mezunu olan İsmail Demirci Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde hayat verdiği Erkan karakteri ile sevilmiştir.

İsmail Demirci Kimdir?

Hakan Kurtaş (Çarpışma Demir)

Hakan Kurtaş Dolunay dizisinde hayat verdiği Deniz karakteri ile tanınmıştır. Hakan Kurtaş 1988 Bursa doğumludur ve 30 yaşındadır. , Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro mezunu olan Hakan Kurtaş aslında başarılı bir karikatüristtir.

Hakan Kurtaş Kimdir?

Efecan Şenolsun(Çarpışma Yakup)

Efecan Şenolsun 1992 yılında İzmir’de doğmuştur ve 26 yaşındadır. Ablası Melisa Şenolsun’un da ünlü bir oyuncudur. Son olarak Nefes Nefese dizisinde kadın başrol olarak yer almıştır.

Efecan Şenolsun Kimdir?

Merve Çağıran (Meral)

Merve Çağıran 1992 doğumlu ve 26 yaşında olan güzel bir dizi oyuncusudur. Merve Çağıran 35,5 sanat merkezinde oyunculuk dersleri almıştır. İlk olarak Stv dizisi olan Tek Türkiye’de rol almıştır.

Merve Çağıran Kimdir?

Nazan Kesal:

Son olarak Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Fazilet hanıma hayat vermiş ve ünü Türkiye sınırlarını aşmış bir oyuncudur.  28/03/1969’da doğan Nazan Kesal 49 yaşındadır. Aslen Manisa’lıdır.

Nazan Kesal Kimdir?

Erkan Can:

Erkan Can 1 Kasım 1958 yılında Bursa’da doğmuştur. Azita Can ile olan evlilğinden 15 yaşında Deniz Can isminde bir çocuğu vardır.  Bursa Devlet Tiyatrosunda ilk olarak oyuncuşuk deneyimi yaşadı. İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

Erkan Can Kimdir?

Furkan Kalabalık:

Furkan Kalabalık 1993 yılında doğmuştur ve 25 yaşındadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü bölümünde oyunculuk eğitimleri almıştır.

Furkan Kalabalık Kimdir?

Buçe Kahraman:

Buçe Buse Kahraman 1996 yılınnda dünyaya gelmiştir ve 22 yaşındadır. 1,70 cm boyunda olan Buçe Buse Kahraman 54 kg’dır. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümü mezunudur.

Buçe Kahraman Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler