Ana SayfaDizilerÇarpışma 24. Bölüm Fragmana Geldi Mi? Cansız Zeynep'i Öldürdü Mü?

İlgili Postlar

Çarpışma 24. Bölüm Fragmana Geldi Mi? Cansız Zeynep’i Öldürdü Mü?

Show Tv ekranlarının fenomen dizilerinden Çarpışma 23. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Kadir, Zeynep’i kurtarmak için Veli’ye silahını doğrultur ama emniyetten Kadir’i takip eden polislerin son anda gelmesiyle Kadir, Cansız’ı alıp kendisini Zeynep’e götürmesi için yola çıkarlar. Kadir, Zeynep’i onun elinden kurtarır. Zeynep’le evlenmeye karar verir. Bunu kutlamak için gittikleri eylence mekanında Cansız, Zeynep’e defalarca bıçaklar. Cansız Zeynep’i öldürdü mü?

Perşembe Dizileri 2019

Cansız Zeynep’i Öldürdü Mü?

Kadir, Zeynep’in yanına götürmesi için Cansız’ı alır ve onu Zeynep’e götürdüğünde yeni bir oyun başlar. Zeynep’in üzerindeki bombayı aynı etkisiz hale getirmek için ikisinin aynı anda iki butona birden basmalarını söyleyen Cansız’ın dediklerini yapan, Kadir’le Zeynep aynı anda butona basıp bombayı etkisiz hale getirirler. Cansız, çatışmada ağır yaralanır. Ama ayakta zor yürüyen Cansız, Zeynep’i öldürmek için yeni bir plan yapar.

İşte Çarpışma 23. bölüm Cansız’ın Zeynep’i bıçakladığı sahne…

ÇARPIŞMA 23. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kadir’le Zeynep’i ellerini tuttuğu butondan bıraktıkları an havaya uçacakları sırada tüm emniyet oraya gelir. Cansız, oradan uzaklaşır. Kadir Veli’ye, Cansız’ı öldürebileceğini söyler. Veli. Cansız’ın peşine düşer. Bomba imha ekipleri gelir ve onlarda aynı şeyi söyler. Kadir, Zeynep’le birlikte karar verir ve kabloyu kesip ikisi aynı anda butondan elini çeker. Tüm emniyet ekibi dışarıda olacakları beklerler ve kısa bir süre Zeynep’le Kadir, birlikte dışarı çıkarlar.

Veli, Cansız’ı bulduğu yerde yaralar. Cansız’ın vücudundaki iki kurşun çıkartılır ama bir kurşun kalır. Gelen doktor, hastaneye gitmezse öleceğini söyler. Ama Cansız ölüm döşeğinde de olsa Zeynep için yen bir ölüm planı yapar.

Kadir, Zeynep’le eve gelir. Zeynep, kızıyla doyasıya hasret giderir. Aylin, Kadir’e annesini getirdiği için ona teşekkür eder. Kadir, artık hiçbir şeyi ertelemek istemeyeceğini annesine söz verdiği için Zeynep’e evlenme teklif eder. Zeynep, onun teklifini kabul eder ve bunu kutlamak için bir eylence mekanına giderler. Cansız, Zeynep’i öldürmek için orada pusu kurar. Veli, durumu son anda öğrenir ve onları kurtarmak için o mekana gider. Kadir’i uyarmak için silahını ateşler. Silahlar patlayınca gizlenen Zeynep’in arkasından Cansız yanaşıp iki defa onu bıçaklar.

 Çarpışma 23. Bölüm Yeni Fragmanı izle! Cansız Zeynep’i Öldürmekte Kararlı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler