Ana SayfaÜnlülerCansel Elçin, kendinden 16 yaş küçük yeni aşkıyla mutluluk pozu verdi!

İlgili Postlar

Cansel Elçin, kendinden 16 yaş küçük yeni aşkıyla mutluluk pozu verdi!

Ünlü oyuncu Cansel Elçin, yeni aşkıyla poz verdi! Yaklaşık beş ay önce boşanan Elçin; yeni aşkı, genç oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat ile bir davete katılarak, resmen yeni ilişkilerini ilan ettiler.

İstanbul Gecelerinin Sürpriz Aşkları!

 

Son zamanlarda herhangi bir dizi film çalışmasıyla ekranlarda görünmeyen ünlü oyuncu Cansel Elçin; en son geçtiğimiz yıl, Ece Uslu ile “Dayan Yüreğim” adlı dizi filmin başrolünde yer almıştı. Pek tutmayan dizi film 13. Bölümüyle final yapmıştı. O gün bugündür, herhangi bir TV çalışmasında yer almayan Elçin, katıldığı bir davette yeni sevgilisiyle objektiflere poz verdi.

Dayan Yüreğim Dizisinin Oyuncuları İsyanda

2012 yılında Pınar Apaydın ile evlenerek 2017 yılının sonlarında boşanan ünlü oyuncu Cansel Elçin, yeni aşka yelken açtı. Takvim’in haberine göre boşandıktan 5 ay sonra yeniden aşka gelen Elçin, kendisinden 16 yaş küçük olan oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat’la görüntülenmiş ve panik olmuştu. Ünlü oyuncular, artık aşklarını saklamamaya karar verdiler ve geçtiğimiz günlerde, birlikte bir davete katılarak objektiflere poz verdiler.

Elçin, 27 yaşındaki sevgilisi Bayat ile objektiflere poz verirken, kendisine yöneltilen sorulara cevap vermezken, güzel oyuncunun ise mutlu olduğu gözlerden kaçmadı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler