Ana SayfaKimdirCan Baydar Kimdir?

İlgili Postlar

Can Baydar Kimdir?

“Gece” grubunun vokalisti Can Baydar kimdir? Can Baydar kaç yaşında? Can Baydar albümleri neler? Can Baydar aslen nereli? Can Baydar hangi burç? Can Baydar hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Can Baydar Kaç Yaşında? Can Baydar Aslen Nereli? Can Baydar Hangi Burç?

Can Baydar, 31 Ağustos 1982 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Can Baydar, Başak burcudur.

Can Baydar Kimdir?

Can Baydar eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Müziğe olan ilgisi çocuk lise dönemlerine dayanan başarılı şarkıcı liseden mevzun olduktan sonra “Bilkent Üniversitesi İletişim ve Tasarım Bölümü”nü kazanan Can Baydar, okul yıllarında müzikle ilgilenmeye devam etmiştir.

Can Baydar’ın, grubun üyelerinden olan Eren Çilalioğlu ile arkadaşlığı lise yıllarına dayanmaktadır. Birlikte müzik projeleri üzerinde çalışan ikiliye üniversite yıllarında Gökçe Balaban ve Erdem Başer’in katılmasıyla grup son halini almıştır. 2004 senesinde sahne almaya başlayan ve festivallere katılarak sesini duyuran grup ilk albümünü 2008 senesinde dinleyicisiyle buluşturarak büyük bir başarı elde etmişlerdir. Kısa sürede çok sevilen bir grup haline gelen “Gece” geçtiğimiz senelerde Can Baydar’ın bir süre dinlenmek istemesiyle faaliyetlerine ara vermiş, ancak grup içerisinde herhangi bir kavga ya da küslük yaşanmamıştır. Can Baydar uzun bir aradan sonra bu sene ilk solo albümüyle dinleyicileriyle yeniden buluşmak için hazırlanmaktadır.

Can Baydar Albümleri

  • 2008 – İçinde Saklı
  • 2011 – Gece
  • 2014 – İyi Niyetli Bir Gün
  • 2016 – Kalbe Kördüğüm
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler