Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sedat İkili Oynamaya Devam Ediyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sedat İkili Oynamaya Devam Ediyor!

Kanal D’nin yeni gözde dizisi Camdaki Kız’ın, 6. yeni bölümüyle 20 mayıs perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Rafet, Sedat’a evlatlıktan ret ettiğini söyler. Sedat, Cana’ya gidip uzaklara gitmeyi teklif eder. Kabul etmeyince arabasını ölümüne sürüp kaza geçirir. Zor bir ameliyat geçiren Sedat, babasıyla arasını düzeltir. Nalan’ın da gönlünü alıp yüzüğü tekrar takar. Camdaki Kız 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Sedat, ikili oynamaya devam ediyor.

Perşembe Dizileri 2020

Sedat Çapkınlıklarına Devam Ediyor!

Camdaki Kız 6. bölüm 1. fragmanında; Feride’nin, Nalan’a olan baskısı devam ediyor. Rafet, ailesinin haberi olmadan Nalan’a değerli bir arazi vermeye karar veriyor. Bunu öğrenen Rafet’in ailesi, çok şaşırıyor. Sedat, Cana’yı unutmak için başka bir kadınla buluşuyor. Oraya gelen Cana Sedat’a, kendisini unutmak için bunu yaparsa dibin en dibini boylayacağını söylüyor. Nalan, Sedat’la buluştuğunda ilk kez ona elini uzatıyor.

İşte Camdaki Kız 6. bölüm 1. fragmanı….

CAMDAKİ KIZ 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Nalan, yüzüğü atmasının sebebini kimseye anlatmaz. Muzo, Sedat’la konuşup Nalan’ın o bilekliği kendisine aldığını zannettiğini ve Cana’nın bileğinde gördüğü için yüzüğü attığını söyler. Sedat, abisinin bunu nasıl bildiğini anlayamaz.

Rafet, sinir krizleri geçirir. Sedat’ı çağırıp onu evlatlıktan ret ettiğini onun gibi bir oğlu olmadığını söyler. Çocukluğundan beri babasından şefkat göremeyen Sedat, evden çıkıp gider. Cana’yı arayıp onunla buluşur. Ona, birlikte uzaklara gidip yeni bir hayat kurmayı teklif eder.

Cana, gülüp geçer ve böyle bir şey olmayacağını söyler. Sedat, arabasının hızını artırıp bir taksiyle çarpışır. Taksi şoförü ve Sedat, ağır yaralanır. İkisinin de sakat kalma riski doğar. Aile, Sedat’ın kaza geçirdiğini öğrenince hemen hastaneye koşar. Selen, en iyi doktoru bulup getirtir.

Rafet doktordan, oğluyla taksi şoförünü birlikte aynı titizlikle ameliyat etmesini ister. Nalan, kaza haberini duyup ailesiyle birlikte hastaneye koşar. Olanlardan kendisini sorumlu tutar. Cana da, hastaneye gelir. Ameliyat başarılı geçer ve Sedat’da taksi şoförü de kurtulur.

Rafet, Sedat’la birlikte taksi şoförünün evine gider. Oradan çıktıktan sonra oğluyla konuşan Rafet, ona sarılır ve Cana’yla olan ilişkisine son vermesini ister. Sedat, Nalan’la buluşup konuşur. Nalan, bilekliği gördüğünü söyler. Sedat, çıkan haberlerden sonra onun ailesinin de yıprandığını, onun için Cana’ya öyle bir hediye aldığını söyler.

Nalan’a yüzüğü tekrar takar. Tuvalete gidip Cana’yı arar ve beraber olmayı beceremediklerini, ayrılmalarının en doğrusu olacağını söyler. Sedat, Nalan’la birlikte basının karşısına çıkıp prensin prensesini bulduğunu söyler. Düğünün de yakın bir zamanda olacağının haberini verir.

Camdaki Kız Dizisinin 6. Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler