Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerÇakallarla Dans serisinin en komik filmi geliyor

İlgili Postlar

Çakallarla Dans serisinin en komik filmi geliyor

Önümüzdeki dönemlerde vizyona girecek Çakallarla Dans 5 ile ilgili açıklama yapan film oyuncuları Naz Çağla Irmak ve Uraz Kaygılaroğlu serinin en komik filminin geldiğini söyledi. İşte detaylar.

Türkiye’de çok sevilen komedi film serisi Çakallarla Dans, serinin 5. filmi ile yeniden beyazperdeye gelmeye hazırlanıyor. Aynı oyunculara eklenen yeni isimler ile birlikte çok daha iddialı bir şekilde hazırlıları devam ettirilen Çakallarla Dans 5 için açıklamalara bulunan Naz Çağla Irmak ve Uraz Kaygılaroğlu 5. filmin çok daha iddialı ve komik olduğunu söyledi.

Naz Çağla Irmak kimdir?

“Çekimlerde zorlandık”

Uraz Kaygılaroğlu ve Naz Çağla Irmak, filmin çekimleri sırasında çok zorlandıklarını söylerken, sık sık güldükleri için ara vermek zorunda kaldıklarını ifade etti. Yeni filmin bugüne kadar çekilen en iyi ve komik Çakallarla Dans filmi olacağını söyleyen ikili, film öncesinde beklentileri oldukça arttırdı.

Uraz Kaygılaroğlu kimdir?

Çakallarla Dans vizyon tarihi ne zaman?

Yapımcılığında Sugarworkz & TAFF Pictures, senaryosunda ise Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker’in yer aldığı film için şu anda vizyon planlaması yapılırken 9 Kasım’da filmin vizyona girmesi için çalışmalar sürdürülüyor.

Çakallarla Dans 5 konusu ne? Çakallarla Dans 5 oyuncuları kimler?

Film için daha önce yapılan açıklamalarda oyuncu kadrosu ve yeni filmin konusu hakkında bilgiler de sağlanırken yeni filmin çok daha titiz bir çalışma ile vizyona gireceği görülmüştü.

Film öncesinde yükselen beklentiler ile filmin diğer serilere göre nasıl bir gişe başarısı göstereceği merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler