Ana SayfaDedikoduBurak Özçivit'in Kuveyt'te 80 Kadınla Yemek Yemesi Tepkide Aldı Destekte!

İlgili Postlar

Burak Özçivit’in Kuveyt’te 80 Kadınla Yemek Yemesi Tepkide Aldı Destekte!

Burak Özçivit geçtiğimiz hafta en çok konuşulan isim oldu. Bir markanın davetlisi olarak gittiği Kuveyt’te 80 zengin kadın hayranıyla ücret karşılığı yemek yedi. Burak Özçivit’in 80 kadınla yemek yemesi tepkide aldı destekte.

Burak Özçivit Kimdir?

Burak Özçivit 80 kadınla yemek yemesi tepkide aldı destekte!

Burak Özçivit geçtiğimiz hafta en çok konuşulan isim oldu. Bir markanın davetlisi olarak gittiği Kuveyt’te 80 zengin kadın hayranıyla ücret karşılığı yemek yedi. Burak Özçivit’in 80 kadınla yemek yemesi tepkide aldı destekte.

Ünlü oyuncu bu yemek karşılığı ne kadar ücret aldı bilinmiyor. Burak Özçivit’in yemeğe  katılmasına kimi kesim, “80 kadınla yemek yiyorsun bir de üzerine ücret alıyorsun harika yorumunu” yaparken, diğer bir kesimde “evli bir erkeğin ne işi var, zengin kadınlarda para karşılığı yemek yemek” olarak tepki aldı. Tepkilere bakıldığında ne yazık ki, Arap kadınlarında aralarında para toplayıp Burak Özçivit’i getirin demiş, Özçivit’te kolundan tutup getirilmiş sahnede göbek atıyormuş gibi bir hava oluşturuldu.

Burak Özçivit iş icabı orada bulunuyor ortada bir ayıp yok!

Arap ülkelerinde Türk dizileri çok izleniyor ve normal olarak Araplar bazı ünlülere sıkı hayran oluyorlar. Saruhan Hünel’e de Arap bir kadın hayranı 500 bin TL değerinde saat hediye etmişti .Orada paradan çok bir şey olmadığı için sanatçıların ret edemeyecekleri teklifler sunuyorlar. Burak Özçivit’in durumu da bu, yapılan teklifin içinde ayıpta yok günahta Özçivit popülerliğini sıcak tutmak ve artırmak için bu etkinliğe katıldı.

Ünlü sanatçı Burak Özçivit, profesyonel bir çok danışmanı olan bir oyuncu. İmajını nasıl şekillendireceği mutlaka enine boyuna planlanıyordur. Sadece oyunu Arap ülkelerindeki kurala göre oynuyorlardır.

 Arap ülkelerinde zenginlik çok da farklı bir durum değil. Kuveyt’te yapılan bu etkinliğin bir benzerinin de Katar’da yapılacağı söylentiler arasında.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen evlendiklerinde birbirlerini çok iyi tanıyorlardı. Bu yemekle ilgili çok konuşulsa da çift arasında bir sorun teşkil etmiyor. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Türkiye’de olduğu kadar Arap ülkelerinde de büyük hayran kitlesine sahip.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler