Ana SayfaDedikoduBerrak Tüzünataç “Davetkar Stil” İfadeleri İçin Özür Dileyen NTV'ye Yanıt Verdi

İlgili Postlar

Berrak Tüzünataç “Davetkar Stil” İfadeleri İçin Özür Dileyen NTV’ye Yanıt Verdi

Oyuncu Berrak Tüzünataç “GQ Türkiye Men of the Year” 2017 Gecesi’nde giydiği beyaz elbisesiyle, NTV’de geçtiğimiz gün haber olmuştu. NTV Yaşam’ın haberinde, güzel oyuncunun elbisesi için “davetkar stil” ifadesi kullanılmıştı. Bu söyleme tepkisini gösteren Berrak Tüzünataç’tan özür dilemek zorunda kalan NTV’ye, güzel oyuncudan yanıt gecikmedi.

Berrak Tüzünataç “Davetkar Stil” İfadeleri İçin Özür Dileyen NTV'ye Yanıt Verdi

Volkswagen Arena’da 15 Şubat akşamı gerçekleştirilen; “GQ Türkiye Men of the Year” Gecesi’nde, 2017 yılına başarıları ve stiliyle damgasını vuran erkeklere ödülleri takdim edildi. Gecede, yılın aktörü seçilen Ozan Güven‘e ödülünü vermek üzere, oyuncu Berrak Tüzünataç sahneye davet edildi.

Berrak Tüzünataç “Davetkar Stil” İfadeleri İçin Özür Dileyen NTV'ye Yanıt Verdi

Güzel oyuncunun; gecede giydiği beyaz elbisesi, NTV tarafından “Davetkar Stil” ifadesiyle haber konusu yapılınca, Tüzünataç ise bu habere sosyal medyadan tepkisini göstermiş ve paylaşmıştı. Güzel oyuncunun bu tepkisi üzerine geri adım atan NTV, hemen bu haberdeki söylemini değiştirdi ve ardından; dün, Tüzünataç’tan özür dilemek zorunda kaldı.

Berrak Tüzünataç “Tacizciye ihtiyacımız yok!”

NTV’nin; Twitter’da “Berrak Tüzünataç’ın davetkar stili söylemini kullandığı habere, çok sayıda sosyal medya kullanıcısı da tepki gösterdi. Güzel oyuncu ise bu habere; “Basınımızda böyle bir üslup oldukça, başka bir tacizciye ihtiyacımız yok. Üslupla ilgili uyaran her cevap için teşekkürler, iyi ki varsınız” sözleriyle yanıt vermişti.

NTV, Geri Adım Atarak Özür Diledi!

Habere atılan tepkili tweetler üzerine NTV, haberi kaldırarak ifadelerini değiştirip yeniden Twitter’da paylaştı. NTV, bu kez paylaşımında, Berrak Tüzünataç’ın beyaz şıklığı” ifadelerini kullandı. NTV’nin, bu yeni tweetini alıntılayan Tüzünataç; “Bunu bir özür olarak mı almalıyım acaba” diye yazdı. Berrak Tüzünataç’ın bu paylaşımıyla, NTV’den özür gecikmedi. NTV’den, haberin düzenlenmiş hali; “Bugün Vogue Türkiye ve NTV Yaşam sosyal medya hesaplarından yayınlanan Berrak Tüzünataç’ın stili ile ilgili moda amaçlı haberimizin başlığında ifade yanlışlığı olmuştur. Bu yanlış anlaşılmadan ötürü kendisinden özür dileriz” ifadeleriyle paylaşıldı.

Berrak Tüzünataç “Davetkar Stil” İfadeleri İçin Özür Dileyen NTV'ye Yanıt Verdi

Tüzünataç: “Özür dilemek bir erdemdir”

NTV’nin özür metnine, Tüzünataç’tan cevap gecikmedi: “Bu özrün benim şahsım için önemi dışında, bu tür durumların tamamı için bir örnek olmasını diliyorum. Basının kelimelerini seçerken, toplum üzerindeki etkisinin sorumluluğunu unutmamasına vesile olmasını umuyorum. Özrün ayıp değil bir erdem olduğunu hatırlatması dileğiyle, size teşekkürler” ifadeleriyle yanıt verdi.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler