Ana SayfaDedikoduAynur Aydın'dan Estetik Açıklaması

İlgili Postlar

Aynur Aydın’dan Estetik Açıklaması

Aynur Aydın önceki gün Etiler’de bulunan bir güzellik merkezine girerken görüntülendi. Samimi açıklamalarda bulunan Aynur Aydın’dan estetik açıklaması geldi. İşte ünlü şarkıcının o açıklamaları;

Aynur Aydın Sütyenle Çektiği Videosu Hakkında Açıklama Yaptı

Aynur Aydın’dan Sütyenleriyle Video Şov!..

Karantina döneminde sosyal medya hesabını daha sık kullanmaya başlayan ünlüler arasında olan Aynur Aydın, sütyenleri ile çektiği video ile magazin gündemine oturmuştu. Videoyu yayınladıktan sonra oldukça eleştiri olan Aynur Aydın, konuyla alakalı açıklama yaptı. “Pandemi döneminde bende bir salmışlık oldu. Burada maksat insanları gülümsetmekti. Sanatçılıktan komedyenliğe terfi ettim o tweetle. Twitter’daki mesleğimi sanatçı yerine ‘komik makinesi’ olarak değiştirdim” dedi.

Feministlerden destek aldığının altını çizen Aynur Aydın, kendisini eleştirenler için sözlerine şöyle devam etti “Esprili bir tepki olarak o videoyu çektim. Mevzuya Aynur gibi yorum yaptım. Ben insanların ne düşüneceğine göre hareket etmeyi bırakalı yıllar oldu. Ahlaksızlık ve ayıp olan bir şey yok. Kime göre, neye göre? Biz sanatçılar ve kadınlar bunu kabul etmek zorunda değiliz. Feministlerden destek aldım. O video kadının obje olarak görülmesine esprili bir tepkiydi. Erkek kravatını paylaşsa bu kadar tepki çekmezdi.”

Aynur Aydın Kimdir?

“Aldatılmayı Seviyorum”

“Pandemiye cem Yılmaz’la girmek istiyorum’ sözü hatırlatılan Aynur Aydın, konu hatırlatılınca “Cem Yılmaz dememdeki neden komik olması, yoksa farklı bir amacım olsaydı emin olun ki Cem Yılmaz demezdim” diye konuştu. Kalbinin şu an boş olduğunu ifade eden şarkıcı, “Çok şey istiyorum galiba anlamadım. Bir türlü aradığım aşkı bulamıyorum. Eski sevgililerim hep beni aldatmıştır. Ben de aldatılmayı seviyorum. Böyle giden bir döngümüz var” dedi.

Aynur Aydın’dan Estetik Açıklaması

Aynur Aydın önceki gün Etiler’de bulunan bir güzellik merkezine girerken görüntülendi. Kontrolü olduğunu ifade eden Aydın, konu estetikten açılınca, “Bana kalsa her yerime estetik yaptırırım ama çok korkuyorum. Yoksa estetiğe bayılıyorum” dedi. Yurtdışından babasının yanına geldiğini ve bir süredir babasıyla beraber yaşadığını ifade eden Aynur Aydın, esprili bir dille şöyle dedi: “Babam çok konuşuyor. Sürekli dır dır dır. Söylenmeyi çok seviyor. Huyumu ondan almışım demek.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler