Ana SayfaDedikoduAngelina Jolie Partnersiz Kalmadı

İlgili Postlar

Angelina Jolie Partnersiz Kalmadı

Angelina Jolie Partnersiz Kalmadı

Kırmızı Halı Partneri Belli Oldu

Angelina Jolie artık kırmızı halı partnerleri olarak altı çocuğunu yanına alıyor.Angelina Jolie, Brad Pitt’ le ayrıldığından beri kırmızı halıda çocuklarıyla boy göstermeyi tercih ediyor.

Önceki gün, yapımcılığını üstlendiği ‘The Breadwinner’ filminin Toronto Film Festivali’ nde ki prömiyerine altı çocuğuyla katılan 42 yaşındaki oyuncu, bu defa yine çocuklarıyla birlikte ‘First They Killed My Father’ filminin prömiyerinde idi.

Maddox (16), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (11), ikizler Knox ve Vivienne (9), anneleriyle birlikte kırmızı halıda poz verdi.

Yazıp yönettiği ve aynı zamanda yapımcılığını üstlendiği filmin Kanada’da ki gösterimine katılan ünlü ve güzel oyuncu Angelina  Jolie, siyah tek omuzlu elbisesiyle kırmızı halıda dikkat çekti. Brad Pitt ile olan aşklarının inanılmaz başlangıcı, yıllarca süre gelen efsane sevgilerinin, ünlü oyuncu Angelina Jolie’ nin rahatsızlığı ve ünlü oyuncu Brad Pitt’ in ona nasıl sahip çıkışını okumuş ve izlemiştik. Ancak tüm hayranlarını üzen haber yıllar süren ilişkinin ayrılık haberi geldi ve ikili ayrıldılar. Artık ünlü oyuncu kırmızı halı da çocuklarıyla poz veriyor..

Jolie’nin Kamboçya’dan evlat edindiği, altı çocuğunun en büyüğü olan 16 yaşındaki Maddox, filmin baş yapımcılarından biri.

Filmin çocuk oyuncularından Kimhak Mun ve Sareum Srey Moch da Jolie ile birlikte kırmızı halıya çıktı.

‘First They Killed My Father’, Kamboçyalı yazar Loung’ un aynı adlı kitabından sinemaya uyarlandı.

Film, 1970’lerde zalim Khmer Rouge rejimi altında ailesiyle birlikte hayatta kalma mücadelesi veren küçük bir kızın hikayesini anlatıyor.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler