Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki'nin yakın arkadaşından şok itiraf: Aleyna eve geldiğinde sütyen takıyorum!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’nin yakın arkadaşından şok itiraf: Aleyna eve geldiğinde sütyen takıyorum!

Aleyna Tilki’nin yakın arkadaşı Aynur Aydın, konuk olduğu programda bomba bir itirafta bulundu. Aydın, “En son sütyen takmadığım videomu çekmişti. Artık eve geldiğinde sütyen takıyorum.” dedi. İşte detaylar…

Aleyna Tilki’nin yakın arkadaşı Aynur Aydın’dan şok itiraf

Genç şarkıcı Aleyna Tilki ile yakın dostluğu olan ünlü şarkıcı Aynur Aydın, Bana Aşk Ver isimli yeni şarkısı ile Best FM’de Yasemin Şefik’in konuğu oldu. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Aynur Aydın, ”Aleyna Tilki evime geldiğinde sütyen takıyorum” diye konuştu.

Aralarındaki yaş farkını Aleyna Tilki’nin zekası kapatıyor

Aleyna Tilki ile dostluklarından söz eden Aynur Aydın, “Ben 32 yaşındayım, Aleyna 17. İyi bir dostluğumuz var. Aramızdaki yaş farkı Aleyna’nın zekası ile kapanıyor. Zaten benim akıl yaşım 25. Keşke uyanık biri olsaydım daha kolay olurdu” diye konuştu.

Aleyna eve geldiğinden sütyen takıyorum

Ünlü şarkıcı Aynur Aydın, programın sunucusu Yasemin Şefik’in ”Sosyal medyada Aleyna Tilki ile paylaştığınız videolardan gördüğüm kadarıyla çok eğleniyorsunuz. Yoksa eğlenmiyor musunuz?” demesi üzerine ”Aleyna evime gecenin 12’sinde çiğköftelerle geliyor. Evet çok eğleniyoruz. Ama artık Aleyna eve geldiğinde sütyen giyiyorum. En son bir videomu çekti. Evdeyiz sütyen takmamışım. O görüntüler 350 bin kişi tarafından izlenmiş.” dedi. Aynur Aydın’ın bu Aleyna Tilki açıklaması uzun süre konuşulacak gibi görünüyor.

Aleyna Tilki ve Aynur Aydın, yakın dostluklarını sosyal medyada göz önüne seriyor.

Aleyna Tilki kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler