Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki zenginler kulübüne üye olmuş!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki zenginler kulübüne üye olmuş!

Popüler olmasıyla birlikte magazin haberleri gündeminden hiç eksik olmayan, her yaptığı olay olan, sosyal medyadan her yazdığı ayrı bir gündem yaratan Aleyna Tilki yine bomba bir iddia ile gündemin baş köşesine oturdu. Bu akşam yapılan Galatasaray şampiyonluk kutlamalarında sahne alan Aleyna Tilki yine özel hayatından bir gelişme ile gazetelerin ve haber sitelerinin sayfalarını süslüyor. Aleyna Tilki zenginler kulübü üyesi olmuş!

Aleyna Tilki sonunda bunu da yapacak!

Aleyna Tilki zenginler kulübü üyesi olmuş!

Daha reşit olmadan şöhret basamaklarını koşar adım tırmanan Aleyna Tilki daha 18 yaşına basar basmaz Tepebaşı’ndaki ‘zenginler kulübü’ Soho House’a üye olmuş. Ünlü popçu zenginler kulübünde uygulanan 27 yaş altı gençler için özel indirimden de yararlanmış. Kayıt ve ilk yıl için 5 bin 500 lira ödemiş.

Hafta sonları kulüpten ayrılmayan ve gece geç saatlere kadar eğlenen Aleyna Tilki çıkışta kesinlikle fotoğrafının çekilmesini istemiyormuş ve bu yüzden kendince bir önlem alıp zenginler kulübünü birçok ünlünün yaptığı gibi arka kapıdan sessiz sedasız terk ediyormuş.

Aleyna Tilki’den Çirkin açıklama!

Öte yandan yazıları ve yorumlarıyla magazin dünyasına bambaşka bir bakış açısı getiren kimsenin bakmadığı açılardan meydana gelen gelişmeleri değerlendiren Posta gazetesi yazarı Mesut Yar’ın geçen hafta kaleme aldığı bir yazının bir bölümünde Aleyna Tilki’den bahsetmiş ve “Önümüzdeki yıl O Ses Türkiye’nin jüri koltuğunda Aleyna Tilki mi oturacak?” sorusunu gündeme getirmesi kafaları karıştırmıştı.

Aleyna Tilki kimdir?

Mesut Yar’ın o yazısındaki Aleyna Tilki ile ilgili kısım:

Survivor’da (TV8) adaların birleşmediği ama adı ‘birleşme partisi’ olan bir sahil eğlencesi yaşadık… Açıkçası Aleyna Tilki’nin jüri üyesi olduğu ses yarışmasını alıp `O Ses Türkiye` ekranına taşınan Murat Ceylan dışındaki yarışmacılar ilk turda elenmişti…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler