Ana SayfaÜnlülerAdriana Lima: "Hala Aktifim"

İlgili Postlar

Adriana Lima: “Hala Aktifim”

Bir zamanlar Metin Hara ile yaşadığı aşkla gündeme damgasını vuran Adriana Lima ayrılığın ardından geçtiğimiz hafta yine Türk bir isimle gündeme gelmişti. Bir süredir Emir Uyar ile aşk yaşayan dünyaca ünlü model yaptığı açıklamalarla da gündemi yerinden oynattı. Kendisi hakkında çarpıcı itiraflarda bulunan Adriana Lima: “Hala aktifim” dedi…

Mikonos Tatili Aşkı Su Yüzüne Çıkardı

Adriana Lima ve Metin Hara yaklaşık olarak 5 ay önce ayrıldılar. Bu ayrılığın ardından uzun bir sessizliğe bürünen ikiliden suskunluğu ilk bozan yeni bir aşkla Adriana Lima oldu. Bir süre önce gönlünü otel zincirlerinin sahibi Emir Uyar’a kaptıran Lima, Mikonos’da bir mekandan çıkarken kameralara yakalandı.

Adriana Lima’nın Türk Erkeklerini Sevmesini Acun Ilıcalı Mı Sağladı?

Metin Hara’dan İlk Yorum

Adriana Lima’nın ilişkisini basından öğrenen Metin Hara çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hara eski ilişkisi hakkında konuşmak istemediğini dile getirse de, annesinin hastalığı ile Türkiye’ye geldiğini ve ikilinin ilişkisinin de beş ay önce bu olaydan sonra noktalandığını dile getirerek, Lima’ya mutluluklar dilemesi kafaları karıştırdı.

Metin Hara Kimdir?

Adriana Lima: “Hala Aktifim”

Dünyaca ünlü model Adriana Lima kendisi hakkında açıklamalarda bulundu. Modelliği sevdiğini dile getiren Lima fiziğini korumak için 18 yaşından beri beslenmesine ve görünüşüne dile getirdiğini söyleyerek,  bu mesleğe başladığında bir gün sonu olacağını bildiğini ifade ederek kadınların her dönemde güzel olduklarını açıkladı. Bu düşünceyi herkese anlatmak için çalıştığını açıklayan Adriana Lima “38 yaşındayım, hala aktifim ve bunun, elimden geldiğince sürmesini umuyorum.” dedi.

Adriana Lima Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler