Ana SayfaÜnlülerKim Milyoner Olmak İster yarışması sezon finali

İlgili Postlar

Kim Milyoner Olmak İster yarışması sezon finali

Uzun bir geçmişe dayanan Kim Milyoner Olmak İster yarışması sezon finalini 21 Haziran gecesi yaptı. Sezon Finaline yakışacak farklı bir yarışmacısı da vardı. Kendisi 1 milyon lirayı görebilmek için bir sezon bekleyecek bir yarışmacı: Çağdaş İrfan Yıldırım. Detaylar haberimizde…

Birçok farklı ülkede Who Wants To Be A Millionaire? Adıyla bilinen ve yayınlandığı her ülkede büyük bir izleyici kitlesine ulaşan yarışma; Türkiye’de ilk olarak 2011 yılında televizyonda yayınlanmıştır. Yediden yetmişe herkes tarafından izlenen yarışma, genel kültür soruları ile hazırlanmaktadır. Yayın hayatına Kenan Işık ile Show TV’de başlayan yarışma; Kanal D, Star TV ekranlarında da görülmüştür. Şuan 4. Sezonunda olan yarışma ATV ekranlarında  Selçuk Yöntem tarafından sunulmaktadır. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma olmaz üzere haftada üç gün izleyici ile buluşan yarışmaya pek çok kişi katılmış ve farklı miktarda ödüller kazandırmıştır. Henüz en yüksek ödülü kazanmaya hak kazanan kimse olmamıştı ancak yeni sezonda Çağdaş İrfan Yıldırım 1 Milyonluk Soruyu görmeye hak kazandı.

Sezon Finalinde yaşananlar

Kenan Işığın rahatsızlanmasından sonra Selçuk Yöntem’in sunumuyla devam eden Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında geçtiğimiz gün program açısından sezon finali heyecanı yaşadı. Katılan yarışmacılardan Çağdaş İrfan Yıldırım gece en çok konuşulan isimlerden birisi oldu. Başarılı yarışmacı 1 milyonluk soruya geldiğinde yarışmanın süresi bitti ve Çağdaş İrfan Yıldırım soruyu görebilmek ve yarışmaya devam edebilmek için ne yazık ki  bir sezon bekleyecek. Kim Milyoner Olmak İster  yarışmasının 2017 2018 yeni sezonunda ekranlara gelecek yeni sezonunda Çağdaş İrfan Yıldırım izleyicilerle birlikte 1 Milyonluk soruyu görme ve 1 Milyonun sahibi olma şansına sahip.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler