Ana SayfaÜnlülerZuhal Topal'ın Kararlara İlk Açıklama

İlgili Postlar

Zuhal Topal’ın Kararlara İlk Açıklama

Son günlerde özellikle gündemde yer alan haberler evlilik programlarının yasaklanacağına yönelik oldukça ciddi bir tartışma yarattı.

Kanun hükmünde kararname ile evlilik programlarının yasaklanacağı ve bu konuda resmi gazetede ilanın yayınlandığı bile detaylı bir şekilde belirtilirken, tüm bu yaşananların ardından gözler resmi kurumlara çevrildi.

Resmi Açıklama Gelmedi!

Bugüne kadar devlet tarafından herhangi bir açıklama yapılmazken yaşanan bu duruma ilk açıklama Zuhal Topal ekibinden geldi.  Zuhal Topal ekibi tarafından yapılan yazılı açıklamalarda, mevcut tartışmalar ve kanun hükmündeki kararnameler ile ilgili düşünceler dile getirilirken, özellikle kararın kanun hükmünde kararname ile verilecek olması halinde yapılacak hiçbir şeyin olmayacağını belirtildi.

Bu açıdan bakıldığında kanun hükmünde kararname ile evlilik programları ve benzeri yapımların yasaklanmasına kesin karar verilmesi halinde bu konuda herhangi bir işlem yapılamayacak.  Zuhal Topal ekibi tarafından yapılan bu açıklamalar ile birlikte özellikle bu konudaki kesin kararın yetkili mercilerde olduğu belirtilirken, kararın verilmesinin ardından kanal yönetimi ve yapım ekibi tarafından değerlendirmenin yapılacağı ve bu konuda bir sonuca varılabileceği ifade edildi.

Şu anda herhangi bir tebliğ ya da yasaklama kararının ulaşmaması nedeniyle programlar yayın hayatına devam ediyor. Önümüzdeki günlerde yapılacak bildirimler ile birlikte programlarının yayından kaldırılabilmesi de söz konusu olabilir.  Bu açıdan tüm Türkiye’de olduğu gibi evlilik programı yöneticileri de yine bu konuda alınacak kararları bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler