Ana SayfaDedikoduZuhal Topal'dan Esra Erol'a gönderme!

İlgili Postlar

Zuhal Topal’dan Esra Erol’a gönderme!

Konuk olarak katıldığı programda evlilik programlarının yayından kaldırılması hakkında açıklamalarda bulunan Zuhal Topal, programında sesi titreyerek duygusal bir konuşma yapan Esra Erol’a da göndermede bulundu. Topal, “Ben öyle sesimi titretip şöyle yaptım böyle yaptım demeyeceğim.” dedi. Detaylar haberimizde…

Evlilik programı sunuculuğu yapan Zuhal Topal, Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın isimli magazin programına konuk olarak katıldı. Evlilik programlarının kaldırılacağı haberleri hakkında açıklama yapan Topal, “Ben öyle sesimi titretip şöyle yaptım böyle yaptım demeyeceğim.” sözleri ile Esra Erol’a da gönderme yaptı.

Reytinglerde öne çıkınca hedef oldum

Programın sunucularından Seren Serengil’in “Mutlu musun evlilik programı sunmaktan?” sorusuna “Mutluyum tabii ki ancak gelinen nokta üzücü. Herkesin şapkasını önüne çıkarıp bir düşünmesi lazım. Ekranda her gün olan bir program için hatalar olması normaldir. Evlenmeye gelen de var eğlenmeye gelende.” diye yanıt veren Zuhal Topal, reyting listelerinde öne çıkınca hedef haline geldiğini ifade etti.

Sesimi titreterek konuşmayacağım

Rakibi Esra Erol’un programında açıklama yaptığı sırada duygulanarak sesinin titremesine gönderme yapan Zuhal Topal, “Sesimi titreterek ben şöyle yaptım ben böyle yaptım demeyeceğim.” diye konuştu.

En az cezayı benim programım aldı

Sık sık aldıkları cezalar ile gündeme gelen evlilik programlarından en az ceza alanın kendi programı olduğunu iddia eden Topal, “İstatikleri açın bakın Rtük’ten en az cezayı benim programı aldı.” dedi.

Sosyal içerikli program sundum ancak üç ay içinde kaldırıldı

Daha önceden sunduğu sosyal içerikli programların evlilik programları kadar izlenmediğine değinen Zuhal Topal, “Ben engelli insanların başarılarını sundum. Pek çok sosyal içerikli programlar yaptım fakat 3 ayda kaldırıldı ilk 100’e giremedim. En çok şikayet edilen evlilik programları ama en çok izlenen de evlilik programı.” diye konuştu.

Çıkış noktam evlilik programı değil

Evlilik programı sunarak tanınmadığını, daha önceden de oyunculuk yaptığı için zaten tanınan biri olduğunu, bu nedenle de evlilik programları kaldırılınca işsiz kalmayacağını ifade eden Topal, “Benim çıkış noktam evlilik programları değil, dizi ve filmler de oynamayı çok özledim.” diye konuştu.

Zuhal Topal kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler