Ana SayfaDedikoduZuhal Topal’da Ali İle Naz İlişkisi Bitti

İlgili Postlar

Zuhal Topal’da Ali İle Naz İlişkisi Bitti

Star TV’de yayınlanan Zuhal Topal ile evlilik programında yer alan adaylar Türkiye tarafından yakından takip ediliyor. Programın popüler damat adaylarından olan Ali’nin özellikle Naz ile yaptığı görüşme uzun zamandan beri oldukça popülerdi.

Geçtiğimiz günlerde damat adayı Ali’nin Gamze isimle başka bir adaya şans vermesi, Naz’ı oldukça kızdırırken programın daha sonrasında farklı gelişmeler yaşanmıştı. Ali, Gamze ile yaptığı görüşme sonrasında Gamze’den istediği elektriği alamadığını söyledi. Ali özellikle Naz hakkında da net ifadeler kullandı.

“Naz’a Ulaşamadım”

Naz’ın programdan ağlayarak ayrılmasının kendisini çok üzdüğünü söyleyen Ali,tüm buna rağmen Naz ile ilgili herhangi bir duygusunun olmadığını belirtti. Naz ile ilgili uzun zamandan beri mücadele verdiğini ve ona ulaşmaya çalıştığını da söyleyen Ali, tüm çabalarına rağmen Naz’ın kendisine dönüş yapmadığını ve bu konuda kendini üzdüğünü söyledi. Naz’a aşık olduğunu net bir şekilde söyleyen Ali, tüm bunlara rağmen ilişkiye girmeyeceğini ve Naz aşkının kendisi için sonsuza kadar kapandığını belirtti.

Canlı yayında yapılan bu açıklamalar ile birlikte programda Ali ile Naz arasında yaşanabilecek olan tüm ilişki de böylelikle imkansız hale geldi. Ali tarafından yapılan açıklamalar sonrasında gözler Naz’a çevrilirken Naz henüz konu ile ilgili bir değerlendirme yapmadı. Ali Naz’a aşık olduğunu net bir şekilde söylerken, Naz da Ali’ye karşı bir şeyler hissettiğini açıklamıştı.

İki ismin bu şekilde ilişkisini noktalaması, programı izleyen kişileri de oldukça üzdü. Özellikle programın en çok sevilen ve gözde adaylarından olan Ali İle Naz, birliktelikleriyle de pek çok kişiyi sevindirmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler